ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο 307 ΠΕΒ Στεφανοβικείου ο Γ.Γ. Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

33α

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου, συνοδευόμενος από τον Διοικητή Διοίκησης Στρατιωτικών Εργοστασίων και τον Διοικητή 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού επισκέφθηκε χθες Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 το 307 ΠΕΒ που εδρεύει στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Γ.Γ. ΥΠΕΘΑ ενημερώθηκε από τον Διοικητή του 307ΠΕΒ Σχη (ΤΧ) Ιωάννη Καπελαρίδη και τον πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων Μ.Υ. Ηλία Τσανακτσή για την αποστολή, το έργο, τις τρέχουσες δραστηριότητες, προοπτικές αναβάθμισης-εκσυγχρονισμού, τα προβλήματα αλλά και τις ανάγκες του εργοστασίου.

Περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις, ενώ του δόθηκε η ευκαιρία, για συνομιλία και ανταλλαγή απόψεων με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό.

Ο κ. Γ.Γ. εξήρε τη διαχρονική και ουσιαστική προσφορά του Πολιτικού προσωπικού, τον επαγγελματισμό, όπως και την άμεση και σοβαρή ανταπόκριση του ειδικά την περίοδο αυξημένης ετοιμότητας που διερχόμαστε.

Εκτός από τις στοχευμένες προσλήψεις τεχνικού προσωπικού στη νέα χρονιά δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει στην επίλυση ζητημάτων μεταφοράς, εκπαίδευσης, υγείας και ασφάλειας στην εργασία του προσωπικού.

fdfdfd

Καρέ – καρέ η ληστεία στο χρωματοπωλείο του Π. Πάνου στον Βόλο [βίντεο]

SXoleio volos

Viral η αντίδραση Βολιώτη πατέρα στο σχολείο του παιδιού του – Η «κατσάδα» στους καθηγητές για το «γονέας Α’» και «γονέας Β’» [εικόνα]

diakopi reumatos

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στο κέντρο του Βόλου και τη Νέα Ιωνία

5684537 1

Βόλος: Νεαρή «κατέρρευσε» στον δρόμο – Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

panos

Βόλος: Διέρρηξαν το κατάστημα του προέδρου του Γηροκομείου Βόλου – Δράστης σερνόταν σαν «αίλουρος» για να αποφύγει τις κάμερες [εικόνες]

307054742 801271251216805 5732374457558331498 n

Θλίψη στον Βόλο – Έφυγε από τη ζωή μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού

gamos

Απίστευτο περιστατικό στο Αλιβέρι: Διαλύθηκε αρραβώνας on camera με αποζημίωση… 50.000 ευρώ [βίντεο]

1561297

Άβα Γαλανοπούλου: Τέλος στη δικαστική διαμάχη με τον Βολιώτη πρώην σύντροφό της

1 36

Bόλος: Συνεχίζεται η «μεταμόρφωση» των Παλαιών – Πεζοδρομήσεις και έργα πνοής στην περιοχή [εικόνες]

error: Content is protected !!