Η “λίμνη της αγάπης” βρίσκεται στο Μέτσοβο και έχει σχήμα καρδιάς!

limni agapis metsovo apo psila1 1068x601 1
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μια μοναδική λίμνη για ερωτευμένους, αφού έχει σχήμα καρδιάς, βρίσκεται στο Μέτσοβο και είναι αφιερωμένη στην… αγάπη!

KENT 2

Σίγουρα ο τόπος μας είναι γεμάτος φυσικές ομορφιές που μας εντυπωσιάζουν κάθε φορά και περισσότερο. Ωστόσο και μια τεχνητή λίμνη, από τις ωραιότερες λίμνες της Ελλάδας, μπορεί να είναι το ίδιο υπέροχη, ειδικά εάν έχει σχήμα καρδιάς και είναι τρόπον τινά αφιερωμένη στους ερωτευένους.

Η “λίμνη της αγάπης” είναι τεχνητή

Μια τέτοια λίμνη, λοιπόν, υπάρχει στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στο Μέτσοβο των Ιωαννίνων, που τραβά το βλέμμα των επισκεπτών και ξεχωρίζει με το ιδιαίτερο σχήμα της και τα πρασινογάλαζα νερά της.about:blank

Η λίμνη σε σχήμα καρδιάς κατασκευάστηκε για τις ανάγκες του χιονοδρομικού κέντρου Ανηλίου Μετσόβου, Anilio Adventure Park-Sport & Leisure, που αποτελεί ένα από τα νεότερα χιονοδρομικά resorts της χώρας και θεωρείται ένας ιδανικός χειμερινός προορισμός για σκι και άλλες δραστηριότητες. Μάλιστα μπορείτε να απολαύσετε το ολοκαίνουριο chalet στο χιονοδρομικό του Ανήλιου!

Λίμνη αγάπης Μέτσοβο μακρινή χιονισμένη

Οι επισκέπτες εδώ μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά της λίμνης όλες τις εποχές του χρόνου, καθώς είναι πανέμορφη και με το χιονισμένο τοπίο ολόγυρα αλλά και το φθινόπωρο ή την άνοιξη που ενσωματώνεται πλήρως στο πράσινο της περιοχής, οπότε βάλτε την στη λίστα του επόμενου ταξιδιού σας.

Πηγή: travelstyle

error: Content is protected !!