ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Μαχαίρωσαν σκύλο στον Άγιο Νεκτάριο – Σοκαριστικές εικόνες

skylos maxairi 1

Το Σάββατο (17/10/20), το απόγευμα εντοπίστηκε από περίοικους, δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στη Νέα Ιωνία, σκυλάκι χτυπημένο και σε κατάσταση σοκ, το οποίο βρίσκονταν μέσα στα αίματα. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο κτηνίατρος Κώστας Ζήγρας  από την Κλινική ζώων που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο μακριά, ο οποίος έσπευσε για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Αρχικά διαπιστώθηκε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάγια θωρακική χώρα, πίσω από την ωμοπλάτη, που συνέχιζε να αιμορραγεί. Αφού η κατάσταση του ήταν σοβαρή αμέσως προέβει στην διασωλήνωσή του και το χειρούργησε.

Χειρουργικά διαπιστώθηκε η αποκοπή σε μεγάλη έκταση μέχρι και στους βαθείς μύες της περιοχής. Έγινε συρραφή του τραύματος και τοποθετήθηκε σωλήνας παροχέτευσης. Το ζώο είναι σε σοκ αλλά διέφυγε το κίνδυνο.

Η φιλοζωϊκή ομάδα του Βόλου ευχαρίστησε τόσο τον κτηνίατρο Κώστα Ζήγρα, όσο και την κλινική Κλινική Μικρών Ζώων Βόλου Volos Pet Vet / Χονδροδίνης – Ζήγρας  που βρίσκεται επί της Αγίου Νεκταρίου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των κτηνιάτρων το αιχμηρό αντικείμενο μπορεί να ήταν και μαχαίρι. Δυστυχώς τον δράστη δε τον είδε κανείς και παραμένει άγνωστος. Το σκυλάκι αρχικά θα φιλοξενηθεί σε οικία περιοίκου που συμμετείχε στην διάσωση του μέχρι την ανάρρωση του και μετά θα δοθεί για υιοθεσία.

error: Content is protected !!