Στη Λάρισα σήμερα για τα εγκαίνια της έκθεσης «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ» η ΓΓ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

alexandra sdoukou ypoyrgeio energeias
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κα Αλεξάνδρα Σδούκου θα εγκαινιάσει σήμερα Τετάρτη την έκθεση «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ» που συνδιοργανώνεται από το Επιμελητήριο Λάρισας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας υπό την Αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας και θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας από αύριο Τετάρτη 21 Οκτωβρίου έως και την προσεχή Κυριακή. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία κόσμου αλλά μόνο των εκθετών λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Της τελετής των εγκαινίων θα προηγηθεί ομιλία της κας Σδούκου για το νέο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ» στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Η δράση προβολής «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ» είναι η πρώτη διοργάνωση του Επιμελητηρίου η οποία μέσα από οργανωμένα πενθήμερα events, επιδιώκει να φέρει σε άμεση επαφή καταναλωτές της Π.Ε. Λάρισας με τοπικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο καθώς και έμπειρους τεχνικούς.

Στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα κουφώματα, τη θερμομόνωση, στη θέρμανση την ψύξη και τη σκίαση, το ζεστό νερό χρήσης με ΑΠΕ, την ενεργειακή αυτονομία, τις υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, το smart home και τις υπηρεσίες που αφορούν στις πολυκατοικίες.

Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας οι εκθέτες έχουν αναπτυχθεί σε 34 περίπτερα, φροντίζοντας να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτοκόλλα από τον COVID-19.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT 2
error: Content is protected !!