Κυριάκος Μητσοτάκης: Οικογενειακή βόλτα με casual look στο κέντρο της πόλης

428117
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, 07:00

KENT728X100 1

Στο κέντρο της πόλης την ώρα που απολάμβανε την κυριακάτική βόλτα του με τη σύζυγό του, Μαρέβα και τη μικρότερη κόρη του, Δάφνη, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τπου περιοδικού «YOU», τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι τρείς τους, με casual look και ιδιαίτερα ευδιάθετοι, ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί να κατηφορίζουν από το διαμέρισμα τους στον Λυκαβηττό, έκαναν μια στάση σε ένα καφέ και συνέχισαν τη βόλτα τους στα σοκάκια του Κολωνακίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα δεν σταμάτησε σε όλη τη διαδρομή να έχει στην αγκαλιά του την κόρη του, ενώ εντύπωση μας έκανε η μάσκα προστασίας που έγραφε «Σαμοθράκη», δώρο των τοπικών παραγόντων από την επίσκεψή του στον Έβρο.

Σε μία από τις στάσεις του ο πρωθυπουργός αποφάσισε να κάνει το χατίρι στη Δάφνη και να αγοράσει σε εκείνη και στη μητέρα της παγωτό, ενώ ο ίδιος προτίμησε να μην ξεφύγει από το αυστηρό πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί.

Είναι γνωστό άλλωστε πως όσο βαρύ και αν είναι το πρόγραμμά του στο Μέγαρο Μαξίμου, πάντα είτε νωρίς το πρωί είτε αργά το βράδυ ξεκλέβει λίγο χρόνο για να κάνει τη γυμναστική του.

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!