Διαδικτυακά θα γίνει το 5ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας του Economist

Tηλεκπαίδευση για τους μαθητές των λυκείων 681x393 diadiktiako ergastiri
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι:

Το 5ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας του Economist, το οποίο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και έχει τη στήριξη του Επιμελητηρίου Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί  διαδικτυακά στις 5 Νοεμβρίου 2020.

Το 5ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας  θα αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό για μια ανοιχτή και υψηλού επιπέδου συζήτηση με τους Υπουργούς της κυβέρνησης και με διακεκριμένους ομιλητές από τον χώρο των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας καθώς και από την ακαδημαϊκή κοινότητα, που θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους και θα προωθήσουν προτάσεις πάνω στα ζητήματα με τα οποία θα καταπιαστεί το συνέδριο.

  • Ποιες είναι οι προτεραιότητες τις ΕΕ στον τομέα της αγροτικής επιχειρηματικότητας;
  • Είναι ελπιδοφόρος η προοπτική της Ελλάδας, με μια νέα κυβέρνηση, από το 2020 και μετά;
  • Πώς θα επηρεάσει το Brexit την Κοινή Αγροτική Πολιτική;
  • Νέες τεχνολογίες στον αγροτικό τομέα
  • Νέοι τρόποι χρηματοδότησης

Μπορείτε να βρείτε το ενημερωμένο πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ. Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά και το αντίστροφο καθόλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο συνέδριο, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής στα αγγλικά την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το event είναι ανοιχτό στο κοινό, χωρίς κόστος συμμετοχής.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το συνέδριο στις 5 Νοεμβρίου εδώ: https://www.hazliseconomist.com/en/event/Fifth_Agricultural_Business_Summit/Watch_live

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κυρία Σοφία Πολυχρονιάδου, τηλ: 210 9408750 (ext.202), email: [email protected]

 

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100
error: Content is protected !!