Ο Βασίλης Ζαχείλας για τις εκλογές στον Ολυμπιακό

ZAXEILAS
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Γράφει ο Βασίλης Ζαχείλας

KEN 1

Προκήρυξε η απερχόμενη διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου γενική συνέλευση και εκλογές. Ίσως θα έπρεπε τούτο να είχε γίνει νωρίτερα ώστε η νέα διοίκηση να σχεδιάσει και να δρομολογήσει την πορεία του συλλόγου για την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Δεν παύει όμως, οι εκλογές αυτές να έχουν βαρύνουσα σημασία, διότι γίνονται σε μία χρονική περίοδο, κατά την οποία ο σύλλογος δεν διέρχεται και τις καλύτερες ημέρες του. Τούτο δεν πρέπει να ταυτίζεται με την πορεία του μόνο στο ποδόσφαιρο, όπου τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο αλλά και στην εν γένει κατάσταση του ερασιτεχνικού συλλόγου.

Η πραγματικότητα είναι θλιβερή για το σωματείο, το οποίο, ημέρα την ημέρα, διαρκώς συρρικνώνεται ενώ θα έπρεπε να πρωτοστατεί παντού. Η συνεχής αυτή καθίζηση έχει οδηγήσει τις χιλιάδες των οπαδών της ομάδας σε απογοήτευση αφού όχι μόνο δεν βλέπουν φως στο τούνελ αλλά απεναντίας βλέπουν μια επερχόμενη τραγική εξέλιξη.

Οι εκλογές αποτελούν μια ευκαιρία αλλαγής και ανασυγκρότησης. Παλαιοί οπαδοί αλλά και νέοι πρέπει να πειστούν να προσέλθουν για να υποστηρίξουν την ολυμπιακή ιδέα. Πρέπει όλοι να γυρίσουν σελίδα στην διχόνοια και στον διχασμό. Κανένας δεν περισσεύει.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι κτήμα κανενός! Ανήκει στον υπέροχο και υπερήφανο κόσμο του. 

Ο Ολυμπιακός δεν είναι εργαλείο κανενός! Όσοι χρησιμοποιούν τον Ολυμπιακό για άλλους σκοπούς πχ πολιτικούς, οικονομικούς και άλλους, πρέπει να σταματήσουν, όταν αυτό αποβαίνει σε βάρος του συλλόγου.

Μεθοδεύσεις που κρατάνε τον Ολυμπιακό περιορισμένο και δεν επιτρέπουν άνθρωπο να πλησιάσει πρέπει να σταματήσουν αμέσως. Ο Ολυμπιακός έχει μικρύνει. Δεν θα μικρύνει κι άλλο!

Όλοι ενωμένοι, με μια ψυχή, συσπειρωμένοι, να συνεχίσομε το υπέροχο ταξίδι, που άρχισε το 1937. Όλοι μαζί για μία πραγματική αναγέννηση του συλλόγου για να ξαναζήσομε ημέρες δόξας. Να αφήσομε πίσω αυτά που μας χωρίζουν και να πάμε μπροστά εκεί που αξίζει να είμαστε. 

error: Content is protected !!