Βαγενά: «Δύο εκατομμύρια ευρώ ξανά στα μεγάλα κανάλια»

VAGENA ANNA
stergiou
fotou
728x110 3

Σε δήλωσή της η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κα Άννα Βαγενά αναφέρει τα εξής:

Δύο εκατομμύρια ξαναδίνει η κυβέρνηση στα μεγάλα κανάλια (Mega, Open, ANT1, ΣΚΑΪ, Star και Alpha)εξαιρώντας τα περιφερειακά.

Αναρωτήθηκεκάνεις με αυτά τα  δύοεκατομμύρια πόσα κρεβάτια ΜΕΘ θα μπορούσαν να εξασφαλιστούν; Η κυβέρνησηυποτίθεται ότι δίνει αυτά τα χρήματα στα μεγάλακανάλια για να προβάλουνενημερωτικάμηνύματα για τον κορονοϊό, τη στιγμή που είναι βάσει νόμου υποχρέωσή τους να τα προβάλουνδωρεάν .

Βέβαια,όλοιξέρουμε ότι ο κορονοϊός είναι ένα πρόσχημα για να «λαδώσουν» ξανά τους υμνητές τους, αυτούς που «πνίγουν» κάθε είδηση που μπορεί να είναι αρνητική για την κυβέρνηση και προβάλλουν συνεχώς τις «τεράστιες επιτυχίες» της, όπως αυτή της διαχείρισης των ελληνοτουρκικώνσχέσεων, με τις κυρώσεις προς την Τουρκία να αναβάλλονταισυνεχώς, για Δεκέμβρη και βλέπουμε.

Αλήθεια, πήρε κανείς είδηση ότι ακόμα ένας ναός στην Κωνσταντινούπολημετατράπηκε σε τζαμί; Όχι, στα ψιλά πέρασε και αυτό. Έβαλε κανένα από αυτά τα κανάλια πρώτη είδηση τον συνωστισμό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς; Όχι. Είπε κανείς ότι όσες ΜΕΘ ανοίγουν, ανοίγουνχωρίςπροσωπικό και μεταφέρεται σε αυτές προσωπικό από άλλουςευαίσθητουςτομείς του Εθνικού Συστήματος Υγείας; Όχι. Και τόσα και τόσα άλλα. Ας πάρουν,λοιπόν, ακόμα δύο εκατομμύρια για να εξακολουθήσουναυτόν τον σκανδαλώδη τρόπο «ενημέρωσης».

Πόσο καιρό, όμως,ακόμα θα μπορούν να κοροϊδεύουν και να αποκοιμίζουν τον ελληνικό λαό με τα εξοργιστικά μεροληπτικά υπέρ της κυβέρνησηςδελτία ειδήσεών τους; Πότε θα σταματήσει αυτό; Πότε θα καταλάβει ο κόσμος πόσο τον κοροϊδεύουν; Όταν θα αρχίσουν να του παίρνουν οι τράπεζες τα μαγαζιά, τα σπίτια και τις επιχειρήσεις του; Την ίδιαστιγμή που οι τράπεζες, όπως η ΤράπεζαΠειραιώς, που κινδυνεύειτώρα με χρεωκοπία, χαρίζει εκατομμύρια σε δανεικά και αγύριστα«φίλων» των κυβερνώντων.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, όπως μας ενημερώνειο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων,η ίδια η κυβέρνησηέρχεται να αδικήσει τον περιφερειακό και τοπικότύπο, που είναι βαθιάσυνδεδεμένος με τις τοπικέςκοινωνίες και που τις εκφράζεικαθημερινά. Τον περιφερειακό τύπο, του οποίου η επιβίωση δοκιμάζεται, ειδικά με τον επικείμενο, στο τέλος του χρόνου, τερματισμό της υποχρέωσης των δημόσιων φορέων να δημοσιεύουν στις εφημερίδεςπληρωμένεςκαταχωρήσεις.

Βέβαια,πού να περισσέψουνλεφτά για τον περιφερειακότύπο. Τα καταβροχθίζει όλα το τέρας της «αμερόληπτης» κατευθυνόμενης κεντρικής δημοσιογραφίας.

Πηγή: onlarissa.gr

728X100 3
error: Content is protected !!