ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΕΣΠΕΛ αποφάσισε την επανένταξη της στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ)

espel1 logo 780x405
stergiou
fotou
728x110 3

Η ΕΣΠΕΛ προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με τα αποτελέσματα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.

Η συνέλευση έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης και με τη χρήση σύγχρονων ψηφιακών μέσων, όπως ορίζει το άρθρο 28 παρ. 2 του Ν. 4690/2020, λόγω έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID19.

Τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ήταν η επανένταξη της Ένωσης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ) και η σύγκληση ειδικής Γενικής Συνέλευσης τροποποίησης του καταστατικού της, τα οποία και υπερψηφίστηκαν με 343 ψήφους ενώ σημειώθηκαν 4 κατά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΠΕΛ:

“Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ), το επόμενο χρονικό διάστημα, θα δρομολογήσει τις απαιτούμενες ενέργειες για την επανένταξη της, στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), θέτοντας τις βάσεις για μια εκπροσώπηση αντάξια των προσδοκιών των συναδέλφων μελών που υπηρετούν στην Φρουρά Λάρισα”.

Πηγή: onlarissa.gr

728X100 3
error: Content is protected !!