Το πάρτι της Kim Kardashian σε ιδιωτικό νησί εν μέσω πανδημίας προκάλεσε αντιδράσεις!

428849
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, 12:00

KENT728X100 1

Αντιδράσεις προκάλεσε η επιλογή της Kim Kardashian να διοργανώσει πάρτι γενεθλίων σε ιδιωτικό νησί εν μέσω πανδημίας.

Η σταρ των ριάλιτι και των social media έκλεισε τα 40 και το γιόρτασε σε ένα ιδιωτικό νησί με καλεσμένους πολλούς φίλους και όλα τα μέλη της οικογένειάς της. Τώρα η Kim βρίσκεται αντιμέτωπη με κριτική για τη διοργάνωση του πάρτι στο εξωτερικό, καθώς δεν κρατήθηκαν αποστάσεις και φυσικά κανείς δεν φορούσε μάσκα.

Η ίδια υποστήριξε ότι το ταξίδι έγινε «μετά από δύο εβδομάδες πολλαπλών εξετάσεων υγείας και ζήτησε από όλους να μπουν σε καραντίνα». Δημοσιεύοντας φωτογραφίες της εκδήλωσης στο Twitter, η Kardashian είπε ότι της υπενθύμισε με ταπεινότητα το «πόσο προνομιακή είναι η ζωή μου».

«Πριν από τον Covid, δεν νομίζω ότι κανένας από εμάς εκτιμούσε πραγματικά πόσο απλή πολυτέλεια είναι να ταξιδεύουμε και να είμαστε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Μετά από δύο εβδομάδες πολλαπλών εξετάσεων υγείας και ζητώντας από όλους να μπουν καραντίνα, έκανα έκπληξη στον κύκλο μου με ένα ταξίδι σε ένα ιδιωτικό νησί όπου θα μπορούσαμε να προσποιηθούμε ότι τα πράγματα ήταν φυσιολογικά μόνο για μια σύντομη στιγμή» πρόσθεσε η σταρ.

Πολλοί χρήστες των social media την επικρίνουν πως καυχιέται για το πάρτι. «Ωραία, ενώ άνθρωποι λένε αντίο στους αγαπημένους τους μέσω τηλεφώνου καθώς πεθαίνουν μόνοι τους σε νοσοκομείο, η Kardashian κάνει πάρτι και το διαφημίζει σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… ενώ ο κόσμος υποφέρει. Τόσο ταπεινό», αναφέρει ενδεικτικά ένα σχόλιο.

Ένας άλλος χρήστης αναφέρει πως η Kardashian θα μπορούσε να κάνει ότι θέλει, αλλά πως είναι πρόκληση να το επιδεικνύει και πως έθεσε σε κίνδυνο τόσο τους καλεσμένους και τους εργαζόμενους στο πάρτι, αλλά και τους ντόπιους στο νησί μη τηρώντας το μέτρο της κοινωνικής απόστασης.

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!