ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σύλλογος: Καταστηματαρχών Κέντρων Ψυχαγωγίας Και Εστίασης Δήμου Αγιάς: Η κυβέρνηση καθυστερεί ενισχύσει οικονομικά τις πληττόμενες  επιχειρήσεις

agia
stergiou
fotou
728x110 3

Εκ μέρους του Συλλόγου Καταστηματαρχών Κέντρων Ψυχαγωγίας Και Εστίασης Δήμου Αγιάς Λάρισας ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σπυρίδων Μακροβασίλης εξέφρασε τις ανησυχίες του και σχολιάζει:

“Ο Κορονοϊός (COVID-19) μολύνει καθημερινά τους συνανθρώπους μας , και δυστυχώς έχουμε θύματα  αρκετούς ανθρώπους που μπορεί να είναι συγγενείς μας, φίλοι μας, γνωστοί μας… Ένα ομως από τα μεγαλύτερα θύματα του  Κορονοϊού (COVID-19)  είναι ο κλάδος της Εστίασης.

Βλέπουμε την κυβέρνηση ορθά να παίρνει δραστικά και άμεσα μέτρα  για την αντιμετώπιση του ιού  αλλά καθυστερεί αρκετά να ενισχύσει οικονομικά τις πληττόμενες  επιχειρήσεις αλλά και τους υπαλλήλους τους που  δεν μπορούν να επιβιώσουν. Τα έξοδα τρέχουν αλλά δεν υπάρχει καμιά πηγή εσόδων για να πληρωθούν οι υποχρεώσεις που θέλουμε να τακτοποιησούμε   αλλά δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν πληρούν τα κριτήρια για να επιδοτηθούν από το πρόγραμμα και η κρατική ενίσχυση προς υπαλλήλους και επιχειρήσεις  άνευ κριτηρίων και προϋποθέσεων  κρίνεται απαραίτητη”.

Πηγή: onlarissa.gr

728X100 3
error: Content is protected !!