ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Khloé Kardashian μιλάει για την περιπέτεια της με τον Covid-19

429220
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2020, 11:30

KEN

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres ήταν η Khloe Kardashian, η οποία μίλησε την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό και για το διάστημα που αναγκάστηκε να αποχωριστεί την κόρη της.

Η Khloe βρέθηκε θετική στον SARS-CoV-2 τον περασμένο Μάρτιο και όπως είπε στην παρουσιάστρια ήταν τρομακτικό.

Μιλώντας για τα συμπτώματά του ιού, η Khloe είπε ότι ήταν «πολύ άρρωστη» και εξήγησε ότι φορούσε μάσκα και γάντια ως προφύλαξη όταν αισθάνθηκε ότι αρρώστησε. «Εμετός και ανακάτεμα, και ένιωθα μία ζέστη και μία κρύο. Υποφέρω από ημικρανίες, αυτός όμως ήταν ο πιο τρελός πονοκέφαλος, δεν θα έλεγα ότι ήταν ημικρανία. Ο βήχας στο στήθος μου μ’ έκαιγε. Ένιωσα πολύ γρήγορα ότι αρρώστησα», είπε και πρόσθεσε: «Όλοι πιστεύαμε ότι δεν ήταν δυνατόν να έχω Covid. Πρόσεχα πολύ, φορούσα μάσκα και έκανα τεστ, όλη η οικογένεια έκανε τεστ και τα δικά μου αποτελέσματα βγήκαν θετικά».

Παράλληλα τόνισε ότι το πιο δύσκολο σημείο ήταν ότι έπρεπε να αποχωριστεί τη δίχρονη κόρης της True.

«Έμεινα σε καραντίνα, στο δωμάτιο μου, για περίπου 16 μέρες. Έπρεπε να περιμένουμε έως ότου και το δικό μου τεστ βγει αρνητικό, και αυτό ήταν πολύ δύσκολο», θυμάται.

Η διάγνωση της Khloe με Covid-19 και η αντίδραση της οικογένειας θα ξεδιπλωθούν κατά την τρέχουσα σεζόν στο ριάλιτι της οικογένειας «Keeping Up with the Kardashians».

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!