ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η σατανική γυναίκα που βρήκε τρόπο να δηλητηριάσει δεκάδες παιδιά σε μια νύχτα

creepu25
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ευτυχώς δεν τα κατάφερε, γιατί ο χρόνος λειτούργησε κατά της

KEN 2

Στις 31 Οκτωβρίου 1964, δηλαδή το βράδυ που οι Αμερικανοί γιορτάζουν το Halloween, η 13χρονη Elsie Drucker και η 15χρονη αδερφή της Irene επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Λονγκ Άιλαντ μετά από ένα απόγευμα Trick or Treat και άδειασαν τα καλαθάκια με τα λάφυρά τους στο τραπέζι.

Μεταξύ των γλυκών ήταν δύο αντικείμενα που έμοιαζαν με πώματα μπουκαλιών και έφεραν την προειδοποίηση: «Δηλητήριο. Μακριά από παιδιά και ζώα. “

Δεν ήταν η ιδέα τους, τα… ζαχαρωτά ήταν στην πραγματικότητα εντομοαπωθητικές ταμπλέτες που περιείχαν αρσενικό! 

Ανησυχημένος, ο πατέρας των κοριτσιών κάλεσε την αστυνομία.

Οι αρχές ενημέρωσαν την πόλη και οι άνθρωποι άρχισαν να ψάχνουν τις δικές τους σακούλες με τα ζαχαρωτά ανακαλύπτοντας άλλες 19 ταμπλέτες στα καλαθάκια των παιδιών τους! Εν τω μεταξύ, τα κορίτσια οδήγησαν την αστυνομία στο σπίτι της 47χρονης Helen Pfeil ζούσε με τον άντρα και τα παιδιά της. 

Στις 2 Νοέμβρη κατά τη διάρκεια της δίκης, η Pfeil προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως όταν έβλεπε παιδιά που της φαίνονταν πολύ μεγάλα για να παίζουν trick or treat αποφάσισε να τους κάνει “μια πλάκα” !

“Μα είναι μεγάλα για αυτή τη δουλειά!” έλεγε στο δικαστήριο. Ευτυχώς την πρόλαβαν πριν δώσει και άλλα καλούδια όπως μπισκότα για σκύλους και φόλες! Μάλιστα ο άντρας της, πήρε το μέρος της λέγοντας πως, δεν ήθελε να κάνει κακό σε κανέναν απλώς ήθελε να αστειευτεί! 

Η Pfeil πέρασε 2 μήνες στο ψυχιατρείο.

Η μεγαλύτερη ειρωνεία βέβαια είναι πως, τα παιδιά της Pfeil που ήταν ήδη έφηβοι, άρα “μεγάλοι” για trick or treat, ηταν έξω με τον πατέρα τους γυρνώντας από σπίτι σε σπίτι για ζαχαρωτά…

Πηγή: edaily.gr

error: Content is protected !!