ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μία άλλη εικόνα των εκλογών στις ΗΠΑ

people walk past the boarded up empire state building building in anticipation of tomorrows elections
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
Οι περαστικοί βλέπουν το κάτω μέρος του κτηρίου του Empire State Building στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης να έχει θωρακιστεί ενόψει των εκλογών.

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τις εκλογές στις ΗΠΑ. Τις κόντρες Τραμπ και Μπάιντεν, τις κρίσιμες πολιτείες, τις επιστολικές ψήφους και πολλά ακόμη ενόψει της μέγαλης ημέρας για τους Αμερικανούς και όλον τον κόσμο.

KEN 1
Εργάτες «ντύνουν» κατάστημα στο Beverly Hills στην Καλιφόρνια.

Μία άγνωστη σχετικά πτυχή είναι η προετοιμασία οργανισμών, καταστημάτων και νοικοκυριών για το αποτέλεσμα της κάλπης και τις τυχόν αντιδράσεις οπαδών των Ρεπουμπλικανών και των Δημοκρατικών. 

Μία γυναίκα βαδίζει μπροστά από τη βιτρίνα του καταστήματος Victoria’s Secret στο Σικάγο. Η τοπική αστυνομία προειδοποίησε τους καταστηματάρχες να προετοιμαστούν για τυχόν διαδηλώσεςι την ημέρα των εκλογών.

Κάποιοι αναλυτές αναμένουν διαδηλώσεις ή φασαρίες από τους όποιους χαμένους των εκλογών και άρα και πιθανότητα συγκρούσεων στους δρόμους και καταστροφών σε περιουσίες.

Εργάτες καλύπτουν με ξύλινα πάνελ καταστήματα κοντά στον Λευκό Οίκο στην Ουάσιγκτον.

Έτσι θωρακίζονται απέναντι σε πιθανά επεισόδια που μπορεί να προκληθούν από το δυσάρεστο – για τη μία πλευρά – αποτέλεσμα της κάλπης. Με κόντρα πλακέ ή ό,τι άλλο υλικό θεωρούν κατάλληλο «ντύνουν» το κάτω μέρος των κτηρίων ιδιαίτερα όσων έχουν τζαμαρίες και βιτρίνες ώστε να αποφύγουν ζημιές.

Πηγή: naftemporiki.gr

error: Content is protected !!