Ποια διάσημη ηθοποιός θα φωτογραφηθεί γυμνή στα 75 της για το Playboy

0439859034859034850934859435

Και όμως ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα…

KEN 728X100 2

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε ραδιοφωνική εκπομπή βρίσκεται σε συζητήσεις με το δημοφιλές περιοδικό για μια γuμνή φωτογράφιση ενώ διανύει τα 75 της έτη. Η Ντόλι Πάρτον είναι έτοιμη να ταράξει τα νερά για ακόμη μια φορά….

Σε μια χρονιά που βρίσκεται το προσκήνιο λόγω της σειράς που πρωταγωνιστεί στο Netflix η χυμώδης ηθοποιός και τραγουδίστρια της κάντρι δεν έχει ανάγκη μια γuμνή φωτογράφιση για να τραβήξει τα βλέμματα, αλλά νιώθει την ανάγκη να το κάνει για να βοήθησει τις γυναίκες που διανύουν την ίδια ηλικία να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.

Θα είναι η πρωτη φορά που το Playboy θα φωτογραφίσει τέτοιας ηλικίας μοντέλο, και φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το θρυλικό εξώφυλλο του 1978, όπου η Ντόλι Πάρτον έκανε κάθε αρσενικό ανά τον κόσμο να αναφωνεί κάθε φορά που εμφανιζόταν.

Η Ντόλι Πάρτον μεσουρανούσε για δύο δεκαετίες και εκτός από το περίσσειο ταλέντο της το επιβλητικό της μπούστο ήταν αρκετό για να είναι νούμερο 1 στο Hollywood.

Πάντα υπέρμαχη της ελευθερίας και της σeξουαλικής απελευθέρωσης συνεχίζει να παλεύει για τα δικαιώματα των γυναικών σε κάθε ηλικία.

Πηγή

error: Content is protected !!