ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο ίδιο λοκντάουν θα ξανά βρεθούμε

1908402 10152728803066149 4173054738176618450 n
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Γράφει η Όλια Κουργιαντάκη

KEN 1

Καλησπέρα αγανακτισμένα μου. Καλησπέρα παραπονιάρικε λαέ, γούτσου γούτσου και μεγάλη συμπονετική αγκαλιά. Ας σοβαρευτούμε. Το σημερινό άρθρο, με βρίσκει ξανά θυμωμένη, ξανά προβληματισμένη, ξανά σχεδόν φοβισμένη, για όλα όσα έπονται από εδώ και στο εξής. Λοκντάουν κύκλος δεύτερος το λοιπόν.

Με επιχειρήσεις αποδυναμωμένες, με κόσμο απελπισμένο για το ανύπαρκτο παραθυράκι αισιοδοξίας, με νοίκια και λογαριασμούς να τρέχουν και τα 534 ευρώ να φαντάζουν ΤΟΣΟ αστεία, με μια πολιτεία στο έλεος του ποιου; Χαχαχα. Τις προάλλες χρειάστηκε να πάω στο κέντρο, στην Ιπποκράτους συγκεκριμένα για κάποιες δουλειές μου. Περπάτησα τη γνωστή στοά από άκρη σε άκρη. Η εικόνα; Μαγαζιά κλειδαμπαρωμένα, άδεια από εμπόρευμα, κόσμος σκυθρωπός, τόσο που τα μάτια μου δεν άντεξαν. Λυπάμαι πραγματικά που οι αποφάσεις για το κοινό καλό, πλήγωσαν, πληγώνουν και θα συνεχίσουν να, περιουσίες και ψυχές.

Γιατί υπάρχουν ασυνείδητοι, γιατί υπάρχουν βλαμμένοι για να μη πω ψεκασμένοι, που δε σέβονται ούτε το δικό τους τομάρι. Μου έρχονται τόσα άλλα που θα μπορούσε ο συγκεκριμένος πρωθυπουργός να πράξει ουτως ώστε να λειτουργήσει «κάπως» όλο αυτό , αλλά δεν έχει νόημα να τις επικοινωνήσω. Θέλω πολύ να ελπίζω.

Και να σκέφτομαι θετικά. Και να μη μιζεριάζω με όσα βλέπω. Και τα καταφέρνω. Μέχρι που τελικά, η αλήθεια έρχεται μπροστά μου. Και δεν είναι όμορφη όπως άλλες φορές. Και δεν έχει πλάκα πια να διακομοδούμε τα δεινά. Κουράγιο σε όσους το χρειάζονται πραγματικά. Οι υπόλοιποι, κάντε αυτό που πρέπει. Γιατί έχει έρθει η ώρα που το θέλω θα πρέπει να αποκοιμηθεί για λίγο.

error: Content is protected !!