ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαυρωτάς: «Η SL2 δεν έχει περάσει την επιτροπή λοιμωξιολόγων»

MAVROTAS AVGENAKIS
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ο γγΑ, Γιώργος Μαυρωτάς υποστήριξε ότι η Super League 2 δεν έχει περάσει ακόμα από την επιτροπή λοιμωξιολόγων!

KENT728X100

Το απόλυτο μπάχαλο. Οι ομάδες της Super League 2 ενημερώνονταν από τη διοργανώτρια εδώ και ημέρες ότι είναι θέμα χρόνου να εξαιρεθούν με ΚΥΑ και να μπουν στο γήπεδο, όμως την Τρίτη (10/11) ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς υποστήριξε ότι η κατηγορία ακόμα δεν έχει περάσει την επιτροπή λοιμωξιολόγων!

Ο γγΑ μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ 96,1 στην εκπομπή «Έχουμε και λέμε» και τον Στέλιο Βραδέλη και σε ερώτηση τι μέλλει γενέσθαι με τα πρωταθλήματα των Super League 2, Football League απάντησε:

«Αναμένουμε. Στην αρχή δεν υπήρχαν τα πρωτόκολλα. Τώρα θα περάσουν από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Η Super League 1 το έχει αυτό, το έχει δουλέψει. Έχει δώσει τις εξετάσεις το πώς μπορεί να διαχειριστεί τα κρούσματα και δεν είναι και λίγα. Η Super League 1 και η Basket League συνεχίζουν, οι άλλες είναι υπό εξέταση όπως και το βόλεϊ, το χάντμπολ με εβδομαδιαίο τεστ.

Οι δύο αυτές κατηγορίες ήξεραν από τον Μάιο τις διαδικασίες για την αντιμετώπιση του κρούσματος. Όπου ακούμε για διοργανώσεις, πρώτης κατηγορίας μιλάμε για 2.500 με 3.000 αθλητές που θα εμπλακούν. Αυτό το νούμερο φαινόταν ότι ήθελαν να χαμηλώσουν και έμειναν στο μίνιμουμ, τη Super League 1 και τη Basket League.

Σιγά σιγά αν ανακοπεί αυτή η ραγδαία αύξηση, με τα μέτρα και την πειθαρχία θα ανοίξουν ξανά. Πρέπει να πείσουν οι υπόλοιπες κατηγορίες ότι μπορούν να εφαρμόσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θα πρέπει να περάσουν από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων».

Απόδοση: FL News

error: Content is protected !!