Αγανάκτηση Διαμαντένια για τους αρνητές του κορωνοϊού: Σε τι κοινωνία ζούμε;

ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑΣ1 3
stergiou
fotou
Ontopoulos780x90

Την αγανάκτησή του για την αντιμετώπιση των νεκρών από κορωνοϊό, από αρνητές του ιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε ο Θεολόγος Διαμαντένιας. «Σε τι κοινωνία ζούμε;» αναρωτιέται ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βόλου.

KENT728X100

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Σε τι κοινωνία ζούμε; Σε μια κοινωνία που με απάθεια αντιμετωπίζει τον θάνατο των συνανθρώπων μας απλά κατατάσσοντάς τους σε ηλικιωμένους και σε ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα.

Πρέπει να βάλουμε σαν κοινωνία ανώτατο όριο ζωής; Πρέπει σαν κοινωνία να πετάμε στον Καιάδα τους ανθρώπους με χρόνια νοσήματα; Αντί να θλιβόμαστε γιατί κάποιοι φεύγουν πριν την ώρα τους από τη ζωή, από την ώρα που θα πέθαιναν αν δεν μολύνονταν από τον covid λέμε και γράφουμε ψυχρά για την ηλικία τους και την ασθένεια τους.

Ναι, έχετε δίκαιο είναι μικρή η θνησιμότητα στον γενικό πληθυσμό . Και τι με αυτό ; Επειδή κάποιοι δεν κινδυνεύουν ,τους επιτρέπει η συνείδηση τους ,να αδιαφορούν για τα μέτρα και να σπρώχνουν στις εντατικές συνανθρώπους τους; Και Ναι έχετε δίκαιο ,πως η χώρα μας υγειονομικά βρίσκεται πίσω από άλλες χώρες σε ΜΕΘ, ναι έχετε δίκαιο για πολιτικούς και πολιτικές ευθύνες. Μήπως εμείς δεν τους επιλέγουμε;

Ναι είναι λίγες οι ΜΕΘ . Και τι σημαίνει αυτό ,θα αναγκάσουμε τους γιατρούς να παίζουν κορώνα- γράμματα ποιον ασθενή θα διασωληνώσουν; Και ναι μπορεί να έχετε ακόμη και δίκαιο για οικονομικά συμφέροντα πίσω από το covid, τι σημαίνει αυτό ; Δεν πρέπει να σώσουμε τους συνανθρώπους μας από το θάνατο; Δεν έχετε δει καρκινοπαθείς , άτομα αιμοκάθαρσης, καρδιοπαθείς να ζουν για χρόνια; Μας ταιριάζει σαν κοινωνία απλά να δικαιολογούμε τον θάνατο τους;

error: Content is protected !!