Βόλος: Αναρρώνει ο σκύλος από τη φρικαλέα επίθεση με βαλλίστρα – Σοκάρουν οι εικόνες από το βέλος

skylos velos

Μετά από τρεις περίπου ώρες χειρουργικής επέμβασης, την οποία πραγματοποίησε και έβγαλε εις πέρας με επιτυχία, ο κτηνίατρος Κωνσταντίνος Ζήγρας, ο σκύλος που δέχθηκε το βέλος στη κοιλιακή του χώρα, δείχνει να ξεπέρασε τον κίνδυνο για τη ζωή του.

KEN 728X100

Το περιστατικό που συνέβη σήμερα το πρωί στον Βόλο, συγκλόνισε, όχι μόνο την πόλη αλλά και τη χώρα. Ένας …υποτίθεται άνθρωπος, ντυμένος με ολόσωμη φόρμα, σαν αυτή που φοράνε οι νοσηλευτές και οι γιατροί για να προφυλαχθούν από τον κορωνοϊό, σημάδεψε και κάρφωσε, πιθανώς με βαλλίστρα, ένα βέλος (φωτό) στην κοιλιά του ανυποψίαστου ζώου που βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού της ιδιοκτήτριάς του. Να σημειώσουμε πως το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερα, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σκύλου και έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες ώστε να συλληφθεί ο δράστης.

Ο σκύλος μετά το χειρουργείο σηκώθηκε στα πόδια του, είναι καλά, όμως κινδυνεύει από περιτονίτιδα καθώς το βέλος εισερχόμενο στα σπλάχνα του, ίσως να μετέφερε μικρόβια σε εσωτερικά όργανά του.

«Εκπλήσσομαι από τη βαρβαρότητα και τους τρόπους που εφευρίσκουν κάποιοι άνθρωποι για να κακοποιήσουν ένα ζώο. Πρώτη φορά βλέπω επίθεση σε ζώο με βαλλίστρα. Ούτε σε πόλεμο να βρισκόμασταν» ανέφερε χαρακτηριστικά στο TheNewspaper.gr o κτηνίατρος, Κώστας Ζήγρας.

error: Content is protected !!