Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών: Ένα απίστευτο  Υπουργείο!

pek
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών ΠΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά την τηλεκπαίδευση κάνοντας κριτική στο Υπουργείο Παιδείας:  

“Δεν υπάρχουν πλέον λόγια για να χαρακτηρίσει κάνεις την ηγεσία του  Υπουργείου Παιδείας.

Πρώτα, ανήγγειλαν την έναρξη της τηλεκπαίδευσης χωρίς οποιαδήποτε προετοιμασία για την  αναβάθμιση των δικτύων  και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών  που σήκωσαν στις πλάτες τους όλο το φορτίο της συνέχισης της εκπαιδευτικής λειτουργίας.

Έπειτα, μετέθεσαν σε γονείς και εκπαιδευτικούς το  κόστος  της τηλεκπαίδευσης προβάλλοντας μάλιστα με υπερηφάνεια το γεγονός ότι διανέμουν ακόμη μέχρι σήμερα, 85.000 φορητές συσκευές σε 1.300.000 μαθητές και 170 χιλιάδες εκπαιδευτικούς.

Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν στην τύχη του το Πανελλήνιο σχολικό δίκτυο με αποτέλεσμα την αρχική του κατάρρευση αλλά και τα  διαρκή τεχνικά προβλήματα.

Τέλος, άφησαν εκτεθειμένους μαθητές και εκπαιδευτικούς σε άσχετους-  αγνώστους που μπορούν  να  εισέρχονται στις εικονικές τάξεις χωρίς οποιαδήποτε πιστοποίηση.

Τελευταίο κατόρθωμα ότι χθες αργά  το βράδυ έστειλαν  ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους εκπαιδευτικούς ότι άλλαξαν τους συνδέσμους για τις ηλεκτρονικές τάξεις που θα λειτουργούσαν σήμερα Δευτέρα!

Η σχολική χρονιά κινδυνεύει από την αδιαφορία και την αμέλεια του Υπουργείου Παιδείας,  που μπορεί όμως να  υπερηφανεύεται για την καινοτομία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που πέτυχε να ψηφίσει το 7%  του συνόλου των εκπαιδευτικών.

Ένα απίστευτο  Υπουργείο!”.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!