ΛΑΕ Μαγνησίας: Τα δικαιώματα και οι ελευθερίες μας δε μπαίνουν στο γύψο

stefani laiki enotita
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τα “ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΨΟ” τονίζει με ανακοίνωσή της η ΛΑΕ Μαγνησίας με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου. Μέλη της νεολαίας της ΛΑΕ Μαγνησία απέδωσαν φόρο τιμής στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα, ενώ ταυτόχρονα στείλανε το μήνυμα ότι οι νέοι και οι νέες ήταν και είναι η προμετωπίδα των λαϊκών αγώνων.

KENT728X100 1

Η ανακοίνωση:

Σήμερα 17/11/2020 που το σύνθημα ‘’ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’’ παραμένει ανεκπλήρωτο και διαχρονικό, αντιπροσωπεία της ΛΑΕ Μαγνησίας κατέθεσε λουλούδια στο Ηρώον στην παραλία. Μέλη της νεολαίας της ΛΑΕ Μαγνησία απέδωσαν φόρο τιμής στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα, ενώ ταυτόχρονα στείλανε το μήνυμα ότι οι νέοι και οι νέες ήταν και είναι η προμετωπίδα των λαϊκών αγώνων.

Όπως το ’73 έτσι και σήμερα το βάρος της ανατροπής κάθε κυβέρνησης που στερεί τις ελευθερίες του λαού όπως αυτή της ΝΔ πέφτει στις πλάτες της νεολαίας. Πόσο μάλλον στο τώρα που ανύπαρκτη στην ουσία αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ στρώνει το δρόμο στα νεοφιλελεύθερα σχέδια για φτωχοποίηση του λαού και στέρηση των ελευθεριών του. Η ΛΑΕ και η νεολαία της αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης για αυτό τηρώντας τα μέτρα δηλώνουν με κάθε μέσο και σε κάθε τόνο ότι τα:

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΨΟ

error: Content is protected !!