Παρρησιάδης: «Ευχαριστούμε τον ανώνυμο χορηγό και τη Ζέττα Μακρή»

ZETTA ANTIDIMARXOS NOTIO PILIO
stergiou
fotou
728x110 3

Δελτίο τύπου του Δήμου Νοτίου Πηλίου για την Ζέττα Μακρή και στον ανώνυμο χορηγό των rapidtests

KENT728X100

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Νοτίου Πηλίου θα ήθελε, δημοσίως, να ευχαριστήσει, θερμά, την βουλευτή Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή, η οποία, για πολλοστή φορά, συμμεριζόμενη την αγωνία των συμπολιτών μας από την ταχύτατη εξάπλωση της πανδημίας και ευαισθητοποιημένη για θέματα υγείας, ως πρώην υφυπουργός υγείας, μερίμνησε ώστε να ανευρεθεί ιδιώτης χορηγός – επιχειρηματίας του Νομού μας, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του –  ο οποίος, μέσω εκείνης, ενημερώθηκε, αναλυτικά, για τις ανάγκες και προσέφερε 60 τεμάχια, ταχείας εξέτασης και διερεύνησης COVID-19 (rapidtests) για τους κατοίκους της περιοχή μας.

Η κ. Μακρή, κατόπιν σχετικής προσυνεννόησης και τηρώντας, αυστηρά, τα υγειονομικά πρωτόκολλα, παρέδωσε τα 60 τεστ, στον εκπρόσωπό μας, αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Δημήτρη Παρρησιάδη, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020, προκειμένου αυτά να θωρακίσουν τους δημότες μας, ακόμη περισσότερο, ενάντια στην πανδημία. Με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, έχει, ήδη, προσδιορισθείο τρόπος διεξαγωγής των εξετάσεων από το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

Ο κ. Παρρησιάδης, κατά την παραλαβή της δωρεάς δήλωσε ότι «την  μάχη που δίνει η χώρα μας, με την πανδημία Covid 19, θα την κερδίσουμε με συλλογική ευθύνη και προσφορά όλων μας. Ευχαριστούμε, θερμά, τον ανώνυμο χορηγό, του οποίου η πρωτοβουλία θα τονώσει, έντονα, το αίσθημα ασφαλείας των δημοτών μας  και την κ. Ζέττα Μακρή, που με τις ενέργειές της συμβάλλει στην καλλιέργεια αυτού του αισθήματος». Ενώ, η κ. Μακρή, συγκινημένη, εξήρε την προσφορά του δωρητή λέγοντας ότι «είμαι πολύ υπερήφανη για τους συμπατριώτες μου, που προσφέρουν και στηρίζουν, με αίσθημα αλληλεγγύης και βαθύτατης ανθρωπιάς, την προσπάθεια περιορισμού της πανδημικής κρίσης, χωρίς αντάλλαγμα ή ιδιοτέλεια», προσθέτοντας ότι «αρκεί να θυμόμαστε ότι η εξέταση δεν είναι εμβόλιο!»

error: Content is protected !!