Απάντηση Σ.Ε.Η.Μ σε ΟΕΒΕΜ και Επιμελητήριο: Επιχειρήματα «Δευτέρας δημοτικού»

83363720 2837011629652427 3253464772129062912 o
stergiou
fotou
728x110 3

Άμεση ήταν απάντηση του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων του Νομού Μαγνησίας στις ανακοινώσεις του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και της ΟΕΒΕΜ:

728X100

“Απογοητευτική, έως λυπηρή, η απάντηση των επίσημων φορέων των επαγγελματιών του νομού μας, να είναι η λήψη μιας (1!!) εκπτωτικής προσφοράς ως απάντηση στο καίριο αίτημα για τη δωρεάν διενέργεια τεστ COVID στους επαγγελματίες μέλη της ΟΕΒΕΜ και του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ. Ακόμη πιο λυπηρό να προτάσσεται ως επίσημη απάντηση στις κραυγές αγωνίας των επαγγελματιών το επιχείρημα κατηγορίας «Δευτέρας δημοτικού» ότι δεν υπάρχει αντίστοιχος κωδικός στον προϋπολογισμό του επιμελητηρίου, επομένως δεν μπορεί το Επιμελητήριο να προβεί σε καμία κίνηση ανακούφισης των μελών του από το δυσβάσταχτο κόστος των τεστ!!

Ονομάζουν  μικροπολιτικές σκοπιμότητες τα φλέγοντα ζητήματα που μας καίνε… πολύ χαμηλού επιπέδου το να κρίνουν εξ ίδιων τα αλλότρια και να κωφεύουν στα σημαντικά!! Οι έκτακτες καταστάσεις καλούν για έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης και καλά θα κάνουν εκεί στη Δημητριάδος να συγχρονιστούν με το σήμερα και τις ραγδαίες εξελίξεις και να σταματήσουν να μένουν παθητικοί θεατές των προβλημάτων που κάνουν τους συναδέλφους όλων των κλάδων να ασφυκτιούν!

Το διάστημα της απάθειας και της κοροϊδίας απέναντι στους επαγγελματίες έχει περάσει ανεπιστρεπτί! Πρέπει όλοι μαζί, μια γροθιά να βγούμε από αυτό τον κυκεώνα και όχι να μεμψιμοιρούμε και να ασχολούμαστε με το μικρό και ανούσιο εγώ μας αντί για το συνολικό καλό του επιχειρείν της πόλη μας! 

Υ.Γ.1 Αναρωτιόμαστε πραγματικά αν την επιστολή απάντησης της ΟΕΒΕΜ συνέταξε ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας της ομοσπονδίας κύριος Μόσχος ως καθ´ ύλην αρμόδιος για τα  παρόντα ζητήματα!

Υ.Γ.2 Ορθό και σώφρων θα ήταν ο πρόεδρος του επιμελητηρίου να μην επαναπαύεται απλά στις αντιμισθίες και να μην κοιτάει τα προβλήματα με απάθεια από απόσταση γιατί η ουσία των προβλημάτων αυτών καίει όλους τους πραγματικούς επαγγελματίες που αγωνιούν κάθε στιγμή για την πορεία της ζωής και των επιχειρήσεων τους!”

error: Content is protected !!