Στον Μπέο κατέφυγαν οι ηλεκτρολόγοι για δωρεάν τεστ κορωνοϊού

5dbf0e49825e632cc02cbd12
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Κατόπιν της χθεσινής άρνησης των φορέων για δωρεάν  διεξαγωγή τεστ COVID στους επαγγελματίες – μέλη της ΟΕΒΕΜ και του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Μαγνησίας, ο πρόεδρος του ΣΕΗΜ Σεραφείμ Μαουσίδης ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργο Τόρη, ζητώντας την υποστήριξη της δημοτικής αρχής για παροχή 100 δωρεάν τεστ. Άμεση ήταν η ανταπόκριση του κου Τόρη ο οποίος χωρίς καθυστέρηση ήρθε σε επαφή με το Δήμαρχο Βόλου.

KEN

Ο κύριος Μπέος, επίσης χωρίς την παραμικρή δεύτερη σκέψη, απάντησε θετικά, παρακάμπτοντας  μάλιστα τον περιορισμό των 100 τεστ έτσι, ώστε να έχουν όλοι οι επαγγελματίες, μηδενός εξαιρουμένου, τη δυνατότητα να κάνουν  το δωρεάν τεστ για να προφυλαχτεί η υγεία η δική τους, των οικογενειών και των πελατών τους, υπό τη σκέπη μάλιστα του Δήμου Βόλου.

Απόλυτα σύμφωνα με τις ενέργειες του ΣΕΗΜ τάχθηκαν τα παρακάτω σωματεία μετά την ενημέρωση που είχαν από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΕΗΜ κο Μαουσίδη ο οποίος τόνισε ότι «δεν ξεχωρίζει κανέναν, δεν περισσεύει κανένας εκτός, δεκτά όλα τα σωματεία και από τις δύο ομοσπονδίες».  “Οι κινήσεις αυτή τη στιγμή που ο ιός καλπάζει πρέπει να είναι αστραπιαίες, δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος. Κάθε στιγμή μετράει, κάθε επαγγελματίας πρέπει να θωρακιστεί απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα του κορονοϊού, όχι με θεωρίες και βαθυστόχαστες σκέψεις για το μακρινό και αόριστο μέλλον αλλά με πράξεις και κινήσεις ουσίας εδώ και τώρα” επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Υπέρ της πρότασης του ΣΕΗΜ τάχθηκαν μέσω των προέδρων τους  ενδεικτικά τα σωματεία:

 1. Ηλεκτρολόγων
 2. Βιοτεχνών Μετάλλου
 3. Περιπτεριούχων
 4. Υδραυλικών 
 5. Κομμωτών
 6. Ψυκτικών
 7. Εστίασης
 8. Ζαχαροπλαστών
 9. Ρήγας Φερραίος
 10. Βιβλιοπωλών
 11. Βενζινοπωλών
 12. Ραπτών 
error: Content is protected !!