ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αξιαγάπητη κουκουβάγια ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη με το φορτηγό που μετέφερε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center

rokfeler center
stergiou
fotou
728x110 3

Άνθρωποι από όλον τον κόσμο ταξιδεύουν στη Νέα Υόρκη για να θαυμάσουν από κοντά και να φωτογραφήσουν το διάσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Rockefeller Center.

728X100 3

Από ό,τι φαίνεται και τα ζώα ταξιδεύουν για τον ίδιο λόγο! Ένα συγκεκριμένο ζώο μάλιστα ταξίδεψε 200 μίλια μέχρι την πόλη της Νέας Υόρκης.

Πρόκειται για μια μικρή κουκουβάγια που κρύφτηκε στο φορτηγό το οποίο μετέφερε το τεράστιο δέντρο στο νέο του σπίτι, στο Rockefeller Center.

Το δέντρο πήγε στο «Μεγάλο Μήλο» από την Ονεόντα και μόλις έφτασε στο Μανχάταν, το μωρό κουκουβάγια βρέθηκε κουρνιασμένο στα κλαδιά του.

Η μεταφορική επικοινώνησε με το Ravensbeard Wildlife Center για να πάρει την κουκουβάγια και να της παράσχει καταφύγιο, κάτι που και έγινε.

Η τυχερή κουκουβάγια ονομάστηκε -πώς αλλιώς;- Ρόκφελερ!

Το κέντρο άγριας ζωής μοιράστηκε μαζί με την ιστορία και μερικές φωτογραφίες της αξιολάτρευτης κουκουβάγιας στο Facebook.

Το post απέσπασε χιλιάδες likes και αναδημοσιεύσεις ενώ γίνονται δωρεές για να σωθεί η μικρή καφετιά κουκουβάγια.

κουκουβάγια

Ο Ροκφέλερ θα απελευθερωθεί πίσω στη φύση για να επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον μετά το… κουραστικό του ταξίδι στη μεγαλούπολη.

κουκουβάγια

Πηγή

error: Content is protected !!