ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει στην τηλεόραση;

430943
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020, 15:00

KEN 2

Η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγους μήνες μπορεί να ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την τηλεόραση, ωστόσο, λίγους μήνες μετά, φαίνεται να ετοιμάζει την επιστροφή της στην τηλεόραση και μάλιστα στο κανάλι από το οποίο ξεκίνησε.

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, φέρεται να υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, το κανάλι στο οποίο καθιερώθηκε.

Αν και από καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνει την είδηση, η συμφωνία «ψηνόταν» από τα τέλη της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, με τον Θοδωρή Κυριακού να έχει αναλάβει ο ίδιος προσωπικά τις συζητήσεις με την Ελένη Μενεγάκη.

Αρχικώς υπήρχε η σκέψη η Ελένη Μενεγάκη να ξεκινήσει από τις αρχές της τρέχουσας σεζόν, ωστόσο η ίδια, εκτός του ότι δεν είχε αποφασίσει αν θα δεχτεί την πρόταση του ANT1, σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να επιστρέψει τόσο σύντομα στα τηλεοπτικά πλατό.

Υπενθυμίζεται πως το 1995, η Ελένη Μενεγάκη υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μία σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Ταυτόχρονα, άρχισε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε σε βασίλισσα της TV.

Το 2005 πήρε μεταγραφή για το κανάλι Alpha και ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν, ενώ από το 2011 μέχρι το καλοκαίρι του 2020 παρουσίαζε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη».

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!