«Ο Βόλος δίνει μάχη για να μη γίνει Ιταλία»

apostolakis 2 800x600 1
stergiou
fotou
728x110 3

“Μάχη για να μη γίνει Ιταλία δίνει ο Βόλος” αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευσή του ο Ιάσονας Αποστολάκης αποτυπώνοντας την κατάσταση της πόλης στη μάχη με τον κορωνοϊό.

728X100 3

“Οι εικόνες από το νοσοκομείο Βόλου δεν μπορεί να μην σου σφίγγουν την καρδιά.

Μην περιμένουμε από κανένα Κικίλια, Τσιόδρα, Π.Θ, Περιφερειάρχη να μας πουν ότι ο Βόλος δίνει μάχη για να μη γίνει Ιταλία (ο Δήμος δεν ξέρω, βλέπει τι γίνεται;). Μην περιμένουμε να κολλήσουμε εμείς, οι συγγενείς μας ή δικοί μας αγαπημένοι άνθρωποι για να το καταλάβουμε. Εδώ και μέρες τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα.

Υπάρχουν σπίτια στις γειτονιές της πόλης που δίνουν αθόρυβα τη δική τους μάχη με τον κορονοϊό. Υπάρχουν παιδιά ηλικιωμένων που έχουν παρατήσει δουλειές και σπίτια για να παρέχουν επί μέρες τις απαραίτητες βοήθειες στους ανθρώπους τους. Δεν είμαστε πόλη εκατομμυρίων κατοίκων. Σιγά σιγά, μέρα με τη μέρα ο καθένας μας μαθαίνει για γνωστό του που έχει νοσήσει, πολλοί εκ των οποίων σοβαρά.

Σήμερα έμαθα για πολύ αγαπημένο οικογενειακό φίλο που νοσηλεύεσαι στο νοσοκομείο ευτυχώς όχι διασωληνωμένος. Και όχι δεν είναι υπερήλικας, αν και δεν έχει σημασία. Η αξία της ζωής ίδια είναι.

Εύχομαι από την καρδιά μου οι πολίτες του Βόλου μετά από όλο αυτό που βιώνουμε, να είναι όλοι εν ζωή, και να θυμούνται δηλώσεις, αποφάσεις και παραλήψεις των κυβερνόντων και των “τοπικών αρχόντων”.

Πραγματική ενίσχυση του ΕΣΥ, επίταξη ιδιωτικών ΜΕΘ και ότι άλλο χρειάζεται έστω τώρα, πριν η καταστροφή για την υγεία και την κοινωνία είναι ακόμα μεγαλύτερη”.

error: Content is protected !!