Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου δύο ανδρών σε Κυψέλη και Αργυρούπολη

2965928
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020, 08:44

Θρίλερ με τις σωρούς δυο αντρών που βρέθηκαν από την Πυροσβεστική υπηρεσία σε διαμερίσματα σε Κυψέλη και Αργυρούπολη. Όλα ξεκίνησαν χθες γύρω στις 12 και μισή το μεσημέρι της Κυριακής, όταν κάτοικοι της Κυψέλης κάλεσαν την Πυροσβεστική υπηρεσία στην οδό Κερκύρας.

Οι πυροσβέστες ανέβηκαν στον έκτο όροφο όπου υποτίθεται ότι είχε εκδηλωθεί φωτιά. Ωστόσο, διαπίστωσαν ότι τουλάχιστον εκείνη την ώρα δεν υπήρχε καπνός ή φλόγες. Παραβίασαν την πόρτα και ακριβώς από πίσω βρήκαν την σωρό ενός άντρα 51 ετών. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρουν στο νοσοκομείο τον 51χρονο, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του. Αν και την προανάκριση έχει αναλάβει το ανακριτικό τμήμα της υπηρεσίας, η εικόνα που αντίκρισαν οι πυροσβέστες που πήγαν στο διαμέρισμα παρέπεμπε σε πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί πολύ πριν την άφιξη των οχημάτων. Δεν αποκλείεται ο ένοικος του διαμερίσματος να προσπάθησε να βγει από την πόρτα αλλά να εγκλωβίστηκε από τους καπνούς. 

Στην δεύτερη περίπτωση που κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ήταν χθες στις 6 και μισή το απόγευμα στην Αργυρούπολη. Στο ισόγειο διαμέρισμα βρέθηκε απανθρακωμένος ενας 69χρονος ενώ το περίεργο είναι ότι η φωτιά που είχε εκδηλωθεί ήταν εμφανές ότι είχε ξεσπάσει ίσως και την προηγούμενη μέρα, χωρίς όμως κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό. Η ανησυχία όμως των συγγενών του 69χρονου καθώς τον καλούσαν στο τηλέφωνο και δεν απαντούσε, τους ώθησε να απευθυνθούν στις Αρχές. Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο ισόγειο διαμέρισμα βρήκαν τον 69χρονο απανθρακωμένο στο σαλόνι. Το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής έχει αναλάβει και αυτή την υπόθεση. Αν ωστόσο προκύψουν και άλλα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση ή από την εξερεύνηση του χώρου δεν αποκλείεται την υπόθεση να αναλάβει η αστυνομία.    

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020, 08:45

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!