ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: 1.300 ιατρικές μάσκες στο Νοσοκομείο από την «Ενωτική Πρωτοβουλία»

126906265 860104594728839 3331661530353604503 n
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε μία ακόμη κίνηση συμπαράστασης και αναγνώρισης του έργου που επιτελείται τους τελευταίους μήνες, και όχι μόνο, από το σύνολο των εργαζομένων στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, προέβη η Ενωτική Πρωτοβουλία Επαγγελματιών Μαγνησίας. Σήμερα 23/11/20 στις 11:30, παραδόθηκαν από αντιπροσωπία της ομάδας επαγγελματιών χίλιες τριακόσιες (1,300) μάσκες προστασίας για το προσωπικό υγείας. Επίσης, ο Πρόεδρος του ΣΕΗΜ Σεραφείμ Μαουσίδης, προχώρησε και στη δωρεά μιας τηλεφωνικής συσκευής για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, Καραμέτο Ηλία, χορηγία του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας, καθώς οι ανάγκες του τμήματος ολοένα και αυξάνονται.

KENT728X100

Δηλώσεις έκανε ο εκπρόσωπος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κος Πλαστάρας σημειώνοντας ότι «Ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν άλλοι φορείς, η Ενωτική Πρωτοβουλία πάντοτε θα προσπαθεί να σταθεί αρωγός στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Όποιος έχει τη διάθεση να προσφέρει και να βοηθήσει φυσικά και είναι ευπρόσδεκτος στους κόλπους της ομάδας μας». Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του ΣΕΗΜ κος Μαουσίδης τόνισε ότι «Ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων θα είναι πάντοτε κοντά στο Νοσοκομείο και το προσωπικό υγείας που αυτή τη στιγμή μας χρειάζονται όλους έμπρακτα περισσότερο από ποτέ, καθώς και σε οποιονδήποτε άλλο φορέα έχει ανάγκη τη συνδρομή μας, τόσο τώρα όσο και μετά το πέρας αυτής της φονικής πανδημίας». Η παράδοση της δωρεάς έγινε παρουσία του κου Δημητρίου Ντόκου, Διοικητή του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, του κου  Ηλία Καραμέτου, Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, του κου Νίκου Χαυτούρα, Νευροχειρουργού και τ. Προέδρου των Νοσοκομειακών Ιατρών και της κας Αικατερίνης Χαρανά, Προισταμένης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και Μέλους του Επιστημονικού Συμβουλίου. 

Η κίνηση των πραγματικών επαγγελματιών, που δεν «πλασάρονται» ως τίποτε διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είναι, δηλαδή ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ πρώτης γραμμής, λειτουργεί  με ουσία και πράξεις καθώς όταν ξέρεις να παράγεις ξέρεις και να προσφέρεις. Προσπερνώντας παρωχημένες ιδέες και πρακτικές του παρελθόντος, στεκόμαστε όλοι μαζί, μια γροθιά απέναντι σε όλα τα κακώς κείμενα που πλήττουν την περιοχή μας  ΑΜΕΣΑ, τη στιγμή που απαιτείται δράση! 

error: Content is protected !!