Ο Εμμάνουελ Ελοζιεούα αποχώρησε οριστικά από το GNTM – Το πρώτο του μήνυμα

431112
stergiou
fotou
728x110 3Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020, 09:13

728X100

 

Άλλη μία δοκιμασία αποχώρησης παρακολουθήσαμε στο GNTM το βράδυ της Δευτέρας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο καμπάνιας για γνωστή εταιρεία τηλεφωνίας, τα μοντέλα κλήθηκαν να δημιουργήσουν σε ζευγάρια γράμματα της αλφαβήτου. Μόνο που αυτή τη φορά στάθηκαν πάνω σε ξυλοπόδαρα! Φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες του σχεδιαστή Άγγελου Τσακίρη, ειδικά σχεδιασμένες για την καμπάνια, τα παιδιά πόζαραν στον φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου ενώ προσπαθούσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Μετά την συγκεκριμένη φωτογράφιση, όπως κάθε φορά άλλωστε, οι 4 κριτές βρέθηκαν απέναντι και στο σύνολο δεν έκρυψαν πως εντυπωσιάστηκαν με τα αποτελέσματα των διαγωνιζομένων.

Τελικά τη λιγότερο εντυπωσιακή φωτογραφία είχε ο Εμμάνουελ Ελοζιεούα, που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τη δεύτερη ευκαιρία που πήρε και αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι μόδας.

O Emmanuel αποχαιρετά οριστικά το σπίτι του GNTM!

 

Στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρησή του από το GNTM, ο Εμμάνουελ έγραψε: «The Journey just begins. Πρώτον συγχαρητήρια σε όσους καταλάβαιναν τι έλεγα στην τηλεόραση. Έφτασε η σειρά δυστυχώς να αποχωρήσω από το παιχνίδι (2η φορα) θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αγάπη κι την υποστήριξη κι ένα συγνώμη για κάποιες περιπτώσεις που τύχαινε να ξεφύγω από τον χαρακτήρα μου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά με τα οποια το έζησα ολο αυτο κι στους ανθρώπους μπροστά αλλα κι ΠΙΣΩ από τους κάμερες. (Συντάκτες, ηχολήπτες, εικονοληπτες και όλα τα ατομα της παραγωγής) που έκαναν αυτη την εμπειρία αξιοζήλευτη. Έχουμε κι λέμε λοιπόν ανυπομονώ για τις νέες εμπειρίες κι να γνωρίσω όλους εσάς αλλά κι να με ξαναγνωρίσετε».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!