ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χρ. Μπουκώρος: Διευρύνεται το επίδομα θέρμανσης

MPOUKOROS 333 4
stergiou
fotou
728x110 3

Αναλογικό ως προς τις ανάγκες των ορεινών περιοχών

Διευρύνονται οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης σύμφωνα με τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών που ψηφίζεται σήμερα στην Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας που αφορά στα  μέτρα στήριξης της κυβέρνησης για τους εργαζομένους και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και στο οποίο ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος παρίσταται ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος.

728X100 3 1

Με τη συγκεκριμένη τροπολογία θα χορηγείται πλέον επίδομα θέρμανσης για όλα τα είδη καυσίμων, όπως πετρέλαιο, φυσικό αέριο, υγραέριο, καυσόξυλα και πέλετ, ενώ δικαιούχοι του επιδόματος θα είναι και νοικοκυριά ορεινών περιοχών με πληθυσμό έως και 2500 κατοίκους.

Επίσης, με την εν λόγω τροπολογία διαφοροποιείται η διαδικασία καταβολής του επιδόματος, καθώς αυτή θα γίνεται βάσει των πραγματικών αναγκών θέρμανσης κάθε περιοχής. Πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη, αφού οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών όπως  της Μαγνησίας, του Πηλίου και της Όθρυς, θα μπορούν να λάβουν επίδομα θέρμανσης αναλογικό ως προς τις ανάγκες τους.

Τέλος, η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης αναμένεται να διενεργηθεί μέσα στον Δεκέμβριο, ενώ πολύ σύντομα θα δημοσιευτεί σχετική υπουργική απόφαση με τις λεπτομέρειες που θα αφορούν στη διαδικασία καταβολής του.

error: Content is protected !!