Ρίχνεται στη μάχη του ΕΣΥ ο Μαραβέγιας – Η επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής

127020219 689465161768708 5111860524089589130 n
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα απέστειλε χθες ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, με την οποία τον ενημερώνει οτι έχει τεθεί ήδη -όπως έγραψε πρόσφατα το TheNewspaper.gr- στη διάθεση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για να υπηρετήσει ως εθελοντής στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, σε όποια μονάδα κριθεί αναγκαίο.

KENT728X100 1

Τη βούλησή του να συνδράμει το δύσκολο έργο του ΕΣΥ, είχε εκφράσει από την περασμένη κιόλας εβδομάδα σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας κ. Ευθ. Τσάμη. Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατόν να προχωρήσουν οι διαδικασίες εξαιτίας της έλλειψης νομικού πλαισίου και της αδυναμίας να βρεθεί λύση. Ως εκ τούτου, απευθύνθηκε με τη σειρά του στον Πρόεδρο της Βουλής, ζητώντας να προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες αρμοδιότητας του, προκειμένου να καταστεί αυτό δυνατόν για όλους τους διατιθέμενους βουλευτές, στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

«Οι δύσκολες περιστάσεις που αντιμετωπίζουμε, ειδικά στη Μαγνησία, απαιτούν τη συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των ελευθεροεπαγγελματιών γιατρών στη κρίσιμη «μάχη» του ΕΣΥ κατά της πανδημίας» τόνισε ο κ. Μαραβέγιας.

error: Content is protected !!