ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτό είναι το ρήγμα από την έκρηξη στο τάνκερ του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου στη Σαουδική Αραβία

2967851
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020, 11:02

Τα χειρότερα γλίτωσε το τάνκερ ελληνικών συμφερόντων που χτυπήθηκε χθες από νάρκη, ανοιχτά των ακτών της Σαουδικής Αραβίας. Σημειώνεται ότι η διαχειρίστρια εταιρεία του τάνκερ είναι η TMS Tankers, του Έλληνα εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου, μέλος του ομίλου εταιρειών TMS με γραφεία στην Αθήνα. 

Όπως φαίνεται στην αποκλειστική φωτογραφία του zarpanews.gr από το Agrari MT με σημαία Μάλτας, από την έκρηξη προκλήθηκε ρήγμα περίπου ένα μέτρο πάνω από την ίσαλο του σκάφους, το οποίο, ευτυχώς, είχε μόλις αδειάσει μεγάλο φορτίο από πετρέλαιο.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στο Αλ Σουκαΐκ της Σαουδικής Αραβίας, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όλα τα μέλη του πληρώματος είναι καλά στην υγεία τους (7 Έλληνες, ανάμεσά τους και ο πλοίαρχος).

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σαουδάραβα ομόλογό του, πρίγκιπα Φάισαλ μπιν Φαρχάν, είχε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μετά το συγκεκριμένο περιστατικό.

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Σαουδικής Αραβίας συνομίλησαν για τις πρόσφατες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Δένδιας.

Πηγή: zarpanews.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020, 11:43

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!