ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σφίγγει ο κλοιός» στα Νοσοκομεία της Λάρισας αλλά και αχτίδες ελπίδας: Αποδιασωληνώθηκαν δυο ασθενείς και ακολουθούν άλλοι δύο

koronoios meth 768x431 768x405
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

«Σφίγγει ο κλοιός» στα Νοσοκομεία της Λάρισας, καθώς η ροή των εισαγωγών με κορονοϊό συνεχίζεται με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλέον καμία διαθέσιμη κλίνη στις ΜΕΘ και τις Μονάδες Λοιμωδών.

Είναι χαρακτηριστικό, πως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τρεις ασθενείς, που χρειάστηκε να διασωληνωθούν, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης τους, νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ και συγκεκριμένα σε δωμάτια άλλων κλινικών, οι οποίες έχουν επιστρατευθεί για την αντιμετώπιση των αναγκών.

Στο Γενικό Νοσοκομείο, το οποίο εφημερεύει σήμερα, διασωληνωμένοι ασθενείς νοσηλεύονται στο χώρο ανάνηψης των χειρουργείων και παρακολουθούνται από αναισθησιολόγους με τη συνδρομή των γιατρών της ΜΕΘ.

Δεν λείπουν πάντως και οι αχτίδες ελπίδας καθώς, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Λάρισας, ο διευθυντής της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου, Απόστολος Κομνός «ήδη δυο ασθενείς της Μονάδας έχουν αποδιασωληνωθεί και άλλοι δυο μπήκαν σε φάση αποδιασωλήνωσης.»

Πηγή: ert.gr

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!