Επίθεση Μπέου σε Παπαδούλη και Αποστολάκη: Αλητείες, λάσπες και συκοφαντίες

Στιγμιότυπο 2020 11 28 12.20.08 μμ
stergiou
fotou
728x110 3

Επίθεση στον Ιάσονα Αποστολάκη και τον Απόστολο Παπαδούλη εξαπέλυσε η δημοτική αρχή Βόλου, με αφορμή την κριτική για τη διαχείριση και τη λειτουργία του χώρου στάθμευσης στην οδό Φιλελλήνων.

728X100 3 1

Η ανακοινωση του Δήμου:

Προσπάθεια χωρίς φιλότιμο και άκρως αποκαρδιωτική αποτελεί η συνδυασμένη εμφάνιση του Λάκη και του μικρού Ιάσονα, των αγαπημένων παιδιών του Αρχιμήδη, που σε ρόλο καραγκιοζοπαίχτη  κινεί τις πρωταγωνιστικές τους φιγούρες με φόντο το πάρκινγκ της Φιλελλήνων. Όπως πάντα δηλαδή.

Ξεκαθαρίζουμε σε κάθε κατεύθυνση πως επειδή ακριβώς το πάρκινγκ κατασκευάστηκε με λεφτά των Βολιωτών και επειδή ακριβώς οι συνθήκες σοβαρής και επωφελούς, για τον Δήμο και άρα την πόλη, αξιοποίησης του από ιδιώτη δεν υπάρχει στην παρούσα συγκυρία, η απόφασή μας είναι να δοθεί με προνομιακή χρήση στους ίδιους τους πολίτες. Οι αλητείες, οι λάσπες και οι συκοφαντίες επιστρέφονται στις γελοίες φιγούρες που τις εκτοξεύουν.

Στον μικρό Ιάσονα στέλνουμε την συμπάθεια και την κατανόησή μας. Στον δε Παπαδούλη την… απολογία μας. Καθώς μπορεί να γνωρίζουν όλοι ότι δεν είναι ικανός να διαχειριστεί ψιλικατζίδικο, εμείς ωστόσο του αναγνωρίζαμε, λανθασμένα όπως μας απέδειξε, ότι τουλάχιστον μπορεί να πουλάει θεωρίες για την μετατροπή του σε πολυκατάστημα. 

Ωστόσο μόνο και μόνο με τα όσα δημόσια  τόλμησε να ισχυριστεί συγκρίνοντας (και μάλιστα με αναληθή οικονομικά στοιχεία) το πάρκινγκ που λειτουργεί στο λιμάνι, των 460 θέσεων, με αυτό της Φιλελλήνων, των 200 θέσεων, χωρίς μάλιστα να λαμβάνει υπόψη του τη ζήτηση που η χωροταξική θέση του κάθε χώρου στάθμευσης δημιουργεί, μας δείχνει γιατί κατέληξε έτσι η βιομηχανία στην περιοχή μας. Μετά το 2023 ίσως τον δούμε να πουλάει παγάκια στους Εσκιμώους ή άμμο σε Βεδουίνους.

Εν κατακλείδι η Δημοτική μας Αρχή συνεχίζει με την ίδια αποτελεσματικότητα και σοβαρότητα να εργάζεται για το καλό του Βόλου και των Βολιωτών, χωρίς να ασχολείται με σιτεμένους νάρκισσους και παιδιά του κομματικού σωλήνα. Ο Βόλος άλλαξε σελίδα και απαλλάχθηκε από τέτοια βαρίδια, από το 2014 ακόμη, και συνεχίζει να προχωρά στο μέλλον, ακόμη και τώρα παρά  τις αντικειμενικές δυσκολίες και αντιξοότητες που προκύπτουν από την πανδημία.

error: Content is protected !!