ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας: Δευτέρα και Τρίτη τα δωρεάν rapid tests κορωνοϊού

COVID 19 RT KV
stergiou
fotou
728x110 3

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά του Δήμου Βόλου στο αίτημα του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας για τη δωρεάν διεξαγωγή rapid test σε όλους ανεξαιρέτως τους επαγγελματίες όλων των κλάδων. Μετά την επικοινωνία του Προέδρου του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδη, με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ και Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Τόρη, οι επαγγελματίες θα μπορούν τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020 να κάνουν τη δωρεάν εξέτασή τους στα προκαθορισμένα από το Δήμο σημεία, δηλαδή στο ΚΑΠΗ Ν. Ιωνίας και στο ΚΑΠΗ Θεόφιλος στην Πλατεία Ρήγα Φερραίου από τις 9:00 το πρωί έως και τις 15:00.

728X100 3 1

Η δράση εντάχθηκε στο πλαίσιο της διενέργειας των test για το σύνολο του πληθυσμού της πόλης, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών, καθώς λόγω του υφιστάμενου lockdown και της μη ομαλής λειτουργίας της αγοράς, δεν υπήρχαν συγκεκριμένες μέρες και ώρες που να εξυπηρετούν όλους. Η διήμερη διεξαγωγή των τεστ με το χρονικό εύρος που δόθηκε καθώς και τα δύο σημεία προσέλευσης, θα καλύψουν τις ανάγκες των επαγγελματιών της πόλης μας στο μεγαλύτερο, δυνατό για τις παρούσες συνθήκες, βαθμό. Η υγεία τους, η υγεία της οικογένειάς τους και των πελατών τους είναι, και θα έπρεπε να είναι, το πρωταρχικό μέλημα όλων των φορέων σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που περνάει η χώρα μας αλλά και ο επιχειρηματικός κόσμος που πλήττεται βαθιά για μία ακόμη φορά. Τη στιγμή που το κόστος για τεστ σε ιδιωτικά εργαστήρια μπορεί να είναι απαγορευτικό για αρκετούς επαγγελματίες, που βλέπουν τη ρευστότητά τους να μειώνεται δραματικά μέρα με τη μέρα, τα δωρεάν τεστ είναι μία τεράστια ανακούφιση και συνεισφορά στην αίσθηση ασφάλειας που αναζητούν εναγωνίως οι επαγγελματίες όλων των κλάδων και παράλληλα μία αναγνώριση των κόπων και της προσωπικής συνεισφοράς τους σε αυτή την επιδημιολογική κρίση που βιώνουμε και δεν κάνει διακρίσεις σε κανέναν.

Η πρωτοβουλία του Προέδρου του ΣΕΗΜ με τη συνεργασία του Δήμου Βόλου διασφάλισε, όχι μόνο τα 100 τεστ που αρχικά είχαν ζητηθεί αλλά ένα νούμερο που υπερκαλύπτει όλα τα σωματεία όλων των κλάδων των επαγγελματιών της πόλης. Στόχος ήταν και παραμένει να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των επαγγελματιών ανεξαιρέτως χωρίς διακρίσεις αλλά και να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι φορείς. Καθώς όλα κρίνονται στις πράξεις αλλά και στους χρόνους αντίδρασης στις πραγματικές ανάγκες του σήμερα και του τώρα…

error: Content is protected !!