Για αλαζονεία και ειρωνεία κατηγορεί τον Γκουντάρα η αντιπολίτευση

agia nea epoxi
stergiou
fotou
728x110 3

Επανέρχεται στην κριτική κατά του δημάρχου Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα για τους χειρισμούς του στην πανδημία, η παράταξη “Αγιά, νέα εποχή” της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ένα από τα διεθνώς καταγεγραμμένα προβλήματα της χώρας μας στην παιδεία είναι η κακή επίδοση των Ελλήνων στην κατανόηση κειμένου. Φαίνεται πως ο κύριος Γκουντάρας είναι κι αυτός θύμα αυτής της κακής επίδοσης, εκτός κι αν η αδυναμία κατανόησης όλων αυτών που γράψαμε οφείλεται στην προσπάθεια του να κρυφτεί πίσω από λέξεις και φράσεις, να αυτοστοχοποιηθεί και έτσι να βρει λόγο να αντεπιτεθεί ενώ κανείς δεν του επιτέθηκε. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι βάπτισε τα δεδομένα και τις διαπιστώσεις μας σαν προφητείες.

Σύμφωνα με το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το χρονικό διάστημα από 8 Νοεμβρίου μέχρι 21 Νοεμβρίου στον Δήμο Αγιάς υπήρχαν διαπιστωμένα 25 κρούσματα της πανδημίας. Ενώ άλλα 22 κρούσματα είχαμε κατά το διάστημα από 14 Μαρτίου μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου (πίνακας 7). Αυτό, είναι ένα δεδομένο. Γι’ αυτό άλλωστε μιλήσαμε στην ανακοίνωσή μας για «κάμποσα κρούσματα» και μάλιστα, χωρίς πρόθεση στοχοποίησης κανενός, αποδώσαμε αυτήν την αύξηση, στην κοντινή μας σχέση με την πολύ επιβαρυμένη επιδημιολογικά πόλη της Λάρισας. Άλλωστε όλοι είμαστε ευάλωτοι στην πανδημία, στους χώρους εργασίας μας , είτε στον ιδιωτικό τομέα, είτε στον δημόσιο η ακόμη και στις δημοτικές υπηρεσίες. Αυτό, είναι διαπίστωση. Πού την είδε την προφητεία και που την στοχοποίηση ώστε να επαίρεται για την αποτελεσματικότητά του και μάλιστα στηριζόμενος σε δειγματοιληπτικά rapid test; Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους δημότες και τους εργαζόμενους που δραστηριοποιούνται στην έκταση του Δήμου, οι οποίοι κατάφεραν να κρατήσουν την Αγιά στο «κάμποσα» και να μην ξεφύγουμε στο «πολλά». …Μπορεί, και στις πολύ ακριβές μάσκες του Δήμου.

Ψέξαμε τον Δήμαρχο Αγιάς για την ανυπαρξία του τις ημέρες αυτές της έξαρσης της πανδημίας στην περιοχή μας. Στο γεγονός ότι οι δημότες αναζητούσαν ενημέρωση και οδηγίες. Όλα όσα αναφέρει στην «απολογητική» του επιστολή αφορούν τις πρώτες ημέρες της πανδημίας, τον Μάιο. Μπορεί τον Μάιο να ήταν κάπως δραστήριος. Δυστυχώς ήταν ανύπαρκτος τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες που ο καθένας μας μάθαινε κακά μαντάτα για φίλους του ή συγγενείς του.

Παροτρύναμε και μάλιστα δείξαμε και τον τρόπο να παρέμβει στο πρόβλημα των μαθητών με την έλλειψη υπολογιστών για την τηλεκπαίδευση. Αντί αυτού μάθαμε ότι τώρα γίνεται καταγραφή των αναγκών. Επίσης παροτρύναμε τους συνδημότες να συμμετέχουν στην εξέταση των γρήγορων τεστ, ενώ προτείναμε και κάποιες ακόμη ενέργειες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν, έστω και ψυχολογικά τον κόσμο που αγωνιά.

Φαίνεται πλέον με το πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι η πολιτική του αλαζονεία δεν του επιτρέπει όχι μόνο να ανεχθεί κριτική αλλά ακόμη και να συζητήσει προτάσεις λύσεων στα προβλήματα. Προτιμά να πορεύεται μόνος με τον αποκλειστικά δικό του κύκλο ανθρώπων και ειρωνευόμενος τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Καλή δύναμη σε όλους. Υπομονή και θα τα καταφέρουμε

Υ.Γ. Ας γνωρίζει ότι η απόσταση της Αθήνας από την Αγιά οδικώς ήταν μέχρι χθες 377χλμ και όχι 365χλμ.”

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100
error: Content is protected !!