Υποδεχόμαστε τον Δεκέμβριο με τρία ξεχωριστά αρώματα

128636666 878993676260529 836877889779739746 n
stergiou
fotou
728x110 3

Γράφει η Xριστίνα Γκερλιώτη, face designer Giorgio Armani

728X100 3 1

Ο Δεκέμβριος αποτελεί παραδοσιακά τον πιο εορταστικό μήνα του χρόνου. Η φετινή χρονια, μας βρίσκει σε άλλους ρυθμούς καθώς εχουμε κληθεί να αλλάξουμε, οι περισσότεροι από εμάς την καθημερινότητα μας. Αυτός ο Δεκέμβριος δεν μπαίνει με τη χαρα και την αισιοδοξία άλλων ετών. 

Μπορούμε όμως, να τονίσουμε κάποιες ευχάριστες πινελίες που συνόδευαν αυτό τον μήνα για να κρατήσουμε την σκέψη μας γαλήνια και να απολαύσουμε, τηρουμένων των αναλογιών, αυτές τις μέρες. 

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου κρατάει την πρωτιά στην αγορά των δώρων.

Δώρα για τους αγαπημένους μας ανθρώπους στο οικογενειακό μας περιβάλλον, σε συναδέλφους, φίλους ή τα δώρα που αποφασίζουμε να κάνουμε στον εαυτό μας, ως αντάλλαγμα σκληρής δουλειάς μέσα στο έτος. Από τις επικρατέστερες επιλογές, αποτελεί μια κομψή περιποιημένη

συσκευασία αρώματος. Παρακάτω θα δεις μερικές απο τις καλύτερες γυναικείες επιλογές που έχεις:

 Si: Ο οίκος GIORGIO ARMANI λάνσαρε πριν 7 χρόνια περίπου το πρώτο άρωμα Si. Ένα Chrypre άρωμα με το νέκταρ φραγκοστάφυλου να κυριαρχεί. Ένα άρωμα, το οποίο αποτελεί για τον ίδιο τον σχεδιαστή εναν φόρο τιμής στην σύγχρονη θηλυκότητα. Το Si έρχεται για να αποτελέσει στάση ζωής και να εκφράσει την σύγχρονη, δυναμική, ολοκληρωμένη γυναίκα του σήμερα. Έχοντας καταφέρει να αγαπηθεί πολύ και να φτασει στην κορυφή, έρχεται να προστεθεί στη σειρά το Si PASSIONE. Το κατακόκκινο μπουκάλι του, έρχεται να κάνει τη διαφορα με έναν λουλουδάτο χυμό, έτοιμο να απελευθερώσει τη δύναμη και την τόλμη μιας ελεύθερης γυναίκας, η οποία λέει “ναι” στο πάθος. Τέλος, για τις ρομαντικές και ανεπιτήδευτες γυναίκες, η μάρκα προτείνει το φωτεινό και απαλό Si FIORI, που υπόσχεται να ακουμπήσει πάνω στο γυναικείο δέρμα, σαν δεύτερη επιδερμίδα.

MY WAY: Το άρωμα που έχει κυκλοφορήσει μόλις πριν από μερικούς μήνες, έχει κλέψει ήδη τις καρδιές των γυναικών, καθώς είναι ένα άρωμα, το οποίο σε παρασύρει και σε ταξιδεύει. “Είμαι ό,τι ζω” μάς λέει αυτό το φωτεινό μπουκέτο λουλουδιών του MY WAY, με το άνθος της πορτοκαλιάς να συναντά την τουμπερόζα και το γιασεμί και να αποκτά ένταση μέσα από το ζωηρό ξύλο κέδρου και τη ζεστή βανίλια. Το νέο άρωμα GIORGIO ARMANI είναι εδώ επαναπληρώσιμο και περιβαλλονιτκά υπεύθυνο! Με την αναπλήρωση του μπουκαλιού εξοικονομείται μεχρι και 64% πλαστικό καθώς και τα συστατικά του αρώματος είναι προϊόντα υπεύθυνου πορισμού.

ARMANI CODE: Είναι η σειρά που έχει ξεχωρίσει ανάμεσα από πολλές. Το ΑRMANI CODE είναι ένα παιχνίδι αποπλάνησης, κομψό, ξεχωριστό και αξέχαστο. Αυτές είναι οι λέξεις, οι οποίες μπορούν να περιγράψουν αυτό το γυναικείο άρωμα. Το σανταλόξυλο και ο ανθός πορτοκαλιάς έρχονται να μας παρασύρουν και να μας γεμίσουν με αυτοπεποίθηση.Όπως ένα φόρεμα υπαινίσσεται αυτό που κρύβεται από μέσα, το άρωμα εκπλήσσει, σαγηνεύει και αναδεικνύει το χάρισμα του ανθρώπου που το φοράει.

Ας προστατέψουμε την σωματική μας υγεία με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, και ας φροντίσουμε και για την ψυχική. 

Καλό Δεκεμβρη!

error: Content is protected !!