ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κρούσμα κορωνοϊού στο Γηροκομείο Βόλου

girokomeio volou 1024x480 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε διενέργεια τεστ covid-19 στο σύνολο των εργαζομένων αλλά και των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο Βόλου, προχώρησε η διοίκηση του Γηροκομείου Βόλου, σε συνεργασία με την συντονίστρια εποπτών ΚΟΜΥ ειδικού σκοπού της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

KEN

Τα τεστ διενεργήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (30/11) και σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έγιναν γνωστά σήμερα, διαπιστώθηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού. Πρόκειται για υπάλληλο του ιδρύματος, ο οποίος άμεσα τέθηκε σε καραντίνα. Σε καραντίνα τέθηκαν  και όλοι οι συνάδελφοί του με κοινές ώρες υπηρεσίας ενώ οι ηλικιωμένοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του τοποθετήθηκαν σε δωμάτια καραντίνας. Όλοι οι σχετιζόμενοι με το θετικό κρούσμα θα υποβληθούν εκ νέου σε μοριακό έλεγχο την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 και την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη. Αποφασίστηκε επίσης,  αύριο να πραγματοποιηθεί  απολύμανση στους χώρους του Ιδρύματος.

Η διοίκηση του Γηροκομείου διαβεβαιώνει τα οικεία πρόσωπα των φιλοξενουμένων, ότι «το Ίδρυμα από την Διοίκηση μέχρι τους υπαλλήλους του, σεβόμενο την ιστορία του, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αλλά κυρίως με γνώμονα την αγάπη του για τους ηλικιωμένους, προέβη σε όλες τις ενέργειες που επιτάσσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες πέραν των προβλεπομένων προκειμένου να διασφαλίσει την υγιή διαβίωση τους».

error: Content is protected !!