ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Obamas μόλις απέκτησαν ένα πολυτελές σπίτι στο νησί Martha’s Vineyard!

431916
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου 2020, 18:30

KEN 1

Το νησί Martha’s Vineyard είναι από τους αγαπημένους προορισμούς διακοπών για τους Αμερικανούς καθώς και για την οικογένεια του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama.

Πλέον, η οικογένεια Obama θα μπορεί να επισκέπτεται το δημοφιλές νησί που βρίσκεται νότια της Μασαχουσέτης όσο συχνά θέλει, αφού μόλις απέκτησε εκεί ένα πολυτελές σπίτι.

Πρόκειται για την ίδια κατοικία που είχαν νοικιάσει το περασμένο καλοκαίρι και όπου γιόρτασαν τα 59α γενέθλια του Barack στις 4 Αυγούστου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People, το σπίτι που βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα αγοράστηκε έναντι του ποσού των 11,75 εκατομμυρίων δολαρίων και μέχρι πρότινος ανήκε στον Wycliffe Grousbeck, ιδιοκτήτη των Boston Celtics.

To σπίτι έχει έκταση 14,9 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα και είναι χτισμένο μέσα σε οικόπεδο 117 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Έχει 7 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, λεμβοστάσιο, πισίνα και δύο ξενώνες. Βρίσκεται στην πόλη Edgartown και προσφέρει στους ιδιοκτήτες του πρόσβαση σε ιδιωτικές παραλίες.

Προφανώς και αυτό δεν είναι το μοναδικό σπίτι της οικογένειας Obama, η βασική κατοικία της οποίας βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον Λευκό Οίκο, στην περιοχή Kalorama και είναι το σπίτι όπου κάποτε έμενε ο Franklin D. Roosevelt.

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!