Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία η διανομή προϊόντων της Bacardi

PACARDI
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Bacardi Greece, θυγατρική της μεγαλύτερης επιχείρησης αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, ανακοινώνει τη συνεργασία της από την 1η Απριλίου 2021 με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία (θυγατρική της HEINEKEN στην Ελλάδα), ως επίσημου διανομέα του χαρτοφυλακίου των premium προϊόντων της Bacardi στην ελληνική αγορά.

KENT728X100 1

Να σημειωθεί ότι η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια διαγωνιστικής διαδικασίας στην οποία συμμετείχαν έξι εταιρείες, μεταξύ των οποίων και ο νυν διανομέας της Bacardi, η εταιρεία Άμβυξ. 

Με την ενεργοποίηση της συμφωνίας με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία θα δοθεί σημαντική ώθηση στη διανομή του χαρτοφυλακίου της Bacardi στην Ελλάδα. Χάρη στην έμπειρη ομάδα και το δίκτυο διανομής της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, χιλιάδες μπαρ και εστιατόρια σε όλη τη χώρα θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τη γκάμα τους με μάρκες από το χαρτοφυλάκιο της Bacardi.

«Η συμφωνία αυτή θα αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί η Bacardi στην Ελλάδα,»  δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Κουβαράς, Γενικός Διευθυντής της Bacardi Greece . «Πέρα από τη δυνατότητα που θα μας δώσει να φτάσουμε σε περισσότερα σημεία πώλησης μέσω του δικτύου της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, θα μπορέσουμε παράλληλα να εστιάσουμε σε βάθος σε επιλεγμένα μπαρ και κλαμπ στην Ελλάδα. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να υποστηρίξουμε την on-trade αγορά στην παρούσα κρίση αλλά και την επόμενη ημέρα. Ο ρόλος των μπαρ και κλαμπ ήταν και είναι ζωτικής σημασίας καθόλη τη διάρκεια των  158 χρόνων  της ιστορίας της εταιρείας μας και είμαστε αποφασισμένοι να λειτουργήσουμε κι εμείς με τον ίδιο τρόπο για τους συνεργάτες μας, ειδικά σε μια στιγμή που η αγορά το χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.», ανάφερε ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ομάδα της Άμβυξ για την υποστήριξη που έδωσαν στην Bacardi και το χαρτοφυλάκιό της τα τελευταία πέντε χρόνια.

Σε δήλωση του ο κ. Αλέξανδρος Δανιηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ανέφερε «Πρόκειται για μια συμφωνία αμοιβαία επωφελή, τόσο για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία όσο και για την Bacardi, δεδομένου ότι τα χαρτοφυλάκια προϊόντων μας είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό συμπληρωματικά. Θα προσφέρουμε στην αγορά μία ακόμα πιο δυναμική και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων αλλά και υπηρεσίες υψηλότατων προδιαγραφών, καθώς από την 1η Απριλίου θα διανέμουμε προϊόντα σε πλήθος κατηγοριών: μπίρα, μηλίτη, νερό και αλκοολούχα ποτά. Θα αγκαλιάσουμε το χαρτοφυλάκιο της Bacardi και θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στις ανάγκες των πελατών και των καταναλωτών μας. Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία εμμένει στη δέσμευσή της για επενδύσεις στην ελληνική αγορά και ανάπτυξη με γνώμονα τη βιωσιμότητα, συνεισφέροντας σταθερά στην ελληνική οικονομία. Τη συγκεκριμένη περίοδο, εν μέσω μιας άνευ προηγουμένου κρίσης, αισθανόμαστε ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στους εργαζόμενους, τους συνεργάτες, τους προμηθευτές και τους πελάτες μας».

 «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα της Άμβυξ για την υποστήριξη που έδωσαν στην Bacardi και το χαρτοφυλάκιό της τα τελευταία πέντε χρόνια,» δήλωσε ο κ. Κουβαράς. «Είμαι πεπεισμένος ότι θα υπάρξει μία ομαλή μετάβαση στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία μέσα στους επόμενους μήνες.»

Να σημειωθεί ότι η Bacardi Greece, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Κωνσταντίνο Κουβαρά, έχει θέσει ως στόχο την ενδυνάμωση της παρουσίας της στην ελληνική αγορά αναπτύσσοντας περαιτέρω τις μάρκες της που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: το ρούμι BACARDΙ®, το βερμούτ και τους αφρώδεις οίνους MARTINI®, το τζιν BOMBAY SAPPHIRE®, την βότκα GREY GOOSE®, το σκωτσέζικο ουίσκι DEWAR’S® και την τεκίλα PATRÓN®. Για τον λόγο αυτό εξάλλου, η Bacardi ανακοίνωσε επίσης τη δημιουργία μιας ειδικής ομάδας που θα επισκέπτεται το κανάλι του On trade με σκοπό την ενίσχυση των συνεργασιών της με επιλεγμένα κοκτέιλ μπαρ και κλαμπ.

error: Content is protected !!