ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανακαλύψαμε 5 από τα πιο εντυπωσιακά τοπία του κόσμου! Δείτε τα μέσα από υπέροχες φωτογραφίες

Preikestolen norway exwterina 1068x642 1
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ο κόσμος είναι γεμάτος όμορφα μέρη, τοπία και αξιοθέατα. Κάποια όμως είναι πιο εντυπωσιακά από κάποια άλλα και αποδεικνύουν το μεγαλείο της φύσης! Εδώ ανακαλύψαμε 5  τοπία σε διάφορα μέρη του πλανήτη που σίγουρα είναι ανάμεσα στα πιο εντυπωσιακά που μπορεί να δει κάποιος!

KENT728X100

Κάποιοι τα έχουν δει από κοντά, κάποιοι άλλοι θα τα έχουν στην ταξιδιωτικής τους λίστα και κάποιοι τα έχουν θαυμάσει μέσα από συγκλονιστικές εικόνες. Αυτό προσπαθήσαμε εδώ, αυτά τα 5 μέρη να σας τα δείξουμε μέσα από τόσο όμορφες φωτογραφίες που σχεδόν να “αποτυπώνουν” τις διαστάσεις της πραγματικής τους ομορφιάς!

Τοπία λοιπόν που κόβουν την ανάσα και λίγα λόγια γι αυτά! Δείτε τα

Καταρράκτης Bigar, Ρουμανία

Κι όμως δεν είναι photoshop… O καταρράκτης Bigar χαρακτηρίζεται από πολλούς ως «ιερός» αφού το σχήμα το θυμίζει καμπάνια. Είναι από τους πιο εντυπωσιακούς καταρράκτες στα Βαλκάνια και όχι μόνο λόγω της πρωτότυπης μορφής αλλά και λόγω της ασύλληπτης φυσικής ομορφιάς.

O Bigar καταρράκτης, Ρουμανία

Βράχος Preikestolen, Νορβηγία

Ο βράχος Preikestolen βρίσκεται στη Νορβηγία και έχει απόσταση από το έδαφος 604 μέτρα. Είναι από τα πιο ελκυστικά τουριστικά μέρη της χώρας και ένα από τα πιο γνωστά του κόσμου όπου όταν ανεβεί κανείς αντικρίζει μια ωραία θέα της θάλασσας με ορεινά τοπία.

Βράχος Preikestolen, Νορβηγία
Preikestolen, Νορβηγία

Σπήλαιο Eisriesenwelt, Αυστρία

Το Εisriesenwelt είναι το μεγαλύτερο σπήλαιο πάγου στον κόσμο και βρίσκεται στην Αυστρία. Όταν μπεις μέσα, αντικρίζεις «παγωμένους» καταρράκτες και πυλώνες από πάγο, κάνοντάς σε να υποκλίνεσαι στην όμορφη φύση.

Σπήλαιο Eisriesenwelt, Αυστρία
Σπήλαιο Eisriesenwelt, στο εσωτερικό, Αυστρία
Η διαδρομή πάνω στο βουνό που οδηγεί στο Σπήλαιο Eisriesenwelt, Αυστρία

 Αletsch Glacier, Ελβετία

Ο παγετώνας Αletsch βρίσκεται στην περιοχή των Άλπεων και το μήκος του φτάνει τα 14 μίλια. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο εν λόγω παγετώνας αποτελεί παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO και είναι ένα τοπίο πραγματικά μαγευτικό.

Αletsch Glacier, Ελβετία
Παγετώνας Αletsch Glacier, Ελβετία

Καταρράκτης Jagala, Εσθονία

καταρράκτης Jagala είναι ο μεγαλύτερος στην Εσθονία, όπου την καλοκαιρινή περίοδο ξεχειλίζει από τα νερά, ενώ το χειμώνα δημιουργούνται εντυπωσιακοί πάγοι προκαλώντας έτσι ανεπανάληπτης ομορφιάς εικόνες.

Καταρράκτης Jagala, Εσθονία
Ο  Καταρράκτης Jagala παγωμένος, Εσθονία

Πηγή

error: Content is protected !!