Θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε τράπεζα του Βόλου – Σε καραντίνα οι εργαζόμενοι

Στιγμιότυπο 2020 12 03 11.42.16 πμ
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε εργαζόμενο του υποκαταστήματος της ALPHA BANK στον Βόλο, και ειδικότερα στο κεντρικό κατάστημα της οδού Ιάσονος.

KENT728X100 1

Σε σχετική ανακοίνωση της τράπεζας αναφέρονται τα εξής: «η Alpha Bank έθεσε σε εφαρμογή όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας στο Κατάστημά της, επί της οδού Ιάσονος 16 στον Βόλο, σε συνέχεια επιβεβαίωσης κρούσματος Covid-19, σε εργαζόμενο του καταστήματος.

Σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο, πραγματοποιήθηκε γενική απολύμανση, ενώ οι υπάλληλοι που εργάζονταν στο κατάστημα θα παραμείνουν προληπτικά κατ’ οίκον για 14 ημέρες.

Το κατάστημα λειτουργεί κανονικά σήμερα με νέα σύνθεση Προσωπικού από την Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας της Alpha Bank.

Με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του Προσωπικού και των Πελατών της, η Alpha Bank τηρεί αυστηρά τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας, διασφαλίζοντας παράλληλα την απρόσκοπτη συνέχιση των τραπεζικών συναλλαγών και τη στήριξη της Οικονομίας».

error: Content is protected !!