ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε περιοχές της Κατερίνης και του Λιτοχώρου

2973586


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020, 13:25

Προβλήματα μικρής έκτασης -μέχρι στιγμής- συνεχίζουν να προκαλούν οι ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώνονται από το πρωί, κυρίως στην Πιερία.

Κλειστή είναι σε δύο σημεία η επαρχιακή οδός Κατερίνης-Καρίτσας, στο 7ο και στο 12ο χλμ., λόγω της συσσώρευσης υδάτων. Στην περιοχή της Κατερίνης (Σβορώνο, Κονταριώτισσα, Κεραμίδι), η Πυροσβεστική δέχθηκε δεκατρείς κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, ενώ άλλες δεκαπέντε κλήσεις δέχθηκε από την ευρύτερη περιοχή του Λιτοχώρου. Εκεί έχει έως τώρα ενεργήσει για άντληση υδάτων σε τέσσερις περιπτώσεις ενώ τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής θα κάνουν έλεγχο για να επιχειρήσουν σε άλλες οκτώ. Σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρείται χαμηλή στάθμη νερού και οι πυροσβέστες δεν μπορούν να ενεργήσουν, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Π.Υ.

Πέντε αντλήσεις υδάτων πραγματοποιήθηκαν στη Βέροια, ενώ κλειστή στο 4ο και στο 7ο χλμ. ήταν το πρωί και η Εθνική Οδός Κατερίνης-Ελασσόνας λόγω συγκέντρωσης υδάτων. Ωστόσο η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο πριν από τις 12:00, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020, 13:30

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!