ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανατροπή στην υπόθεση Παντελίδη – Αυτόπτης μάρτυρας: «Δεν οδηγούσε ο ίδιος»

2974280


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020, 16:07

KEN 728X100

Για ένα νέα στοιχείο που προέκυψε κατά την έρευνα και ανατρέπει την υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Εμμ. Λύτρα που έχει αναλάβει τη νομική υποστήριξη της οικογένειας του αείμνηστου καλλιτέχνη.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως υπάρχει η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που υποστηρίζει ότι ήταν ο τελευταίος που είδε τον Παντελή Παντελίδη και πως ο ίδιος τον βοήθησε να επιβιβαστεί στη θέση του οδηγού. «Καταθέτει δε, ότι είδε το αυτοκίνητο να φεύγει με τον Παντελή Παντελίδη στην θέση του συνοδηγού. Η μαρτυρία αυτή καταδεικνύει και ενισχύει με σαφέστατο και αναντίρρητο πλέον τρόπο, σε συνδυασμό με τα ήδη κατατεθειμένα αποδεικτικά στοιχεία, ότι οδηγός του μοιραίου οχήματος ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ», αναφέρεται στην ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Απόστολου Εμμ. Λύτρα:

«Το δικηγορικό μας γραφείο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΜΜ. ΛΥΤΡΑΣ & Συνεργάτες», κατόπιν εντολής της οικογένειας του αείμνηστου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ανέλαβε προσφάτως τη νομική υποστήριξη και εκπροσώπηση της. Η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή υποστηρίζει μέχρι και σήμερα, ότι στις 18-02-2016, την μοιραία εκείνη ημέρα που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης, ήταν η Ευφροσύνη – Στυλιανή Κυριάκου. Σημειωτέον δε, ότι πέραν των ήδη υπαρχόντων αποδεικτικών στοιχείων που συντείνουν στο ότι οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος ΔΕΝ ήταν ο Παντελής Παντελίδης, και κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε, εισφέρθηκε ένα νέο αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας το αληθές των ισχυρισμών της οικογένειας του θανόντος, Παντελή Παντελίδη. Πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη καταθέσει αρμοδίως, αυτόπτης μάρτυρας των όσων εκτυλίχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα προ του μοιραίου γεγονότος. Μεταξύ άλλων, ο μάρτυρας αυτός έχει καταθέσει, ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Παντελή Παντελίδη, καθώς ο ίδιος τον συνόδευσε στο αυτοκίνητο και τον βοήθησε να επιβιβαστεί στη θέση του συνοδηγού. Καταθέτει δε, ότι είδε το αυτοκίνητο να φεύγει με τον Παντελή Παντελίδη στην θέση του συνοδηγού. Η μαρτυρία αυτή καταδεικνύει και ενισχύει με σαφέστατο και αναντίρρητο πλέον τρόπο, σε συνδυασμό με τα ήδη κατατεθειμένα αποδεικτικά στοιχεία, ότι οδηγός του μοιραίου οχήματος ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ.

Αθήνα, 08-12-2020

Απόστολος Εμμ. Λύτρας


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020, 16:07

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!