Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας ευχαρίστησε τον Μαραβέγια

maravegias astynomikoi 1
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας ευχαρίστησε τον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαραβέγια Κωνσταντίνο διότι την ημέρα της επετείου για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, επισκέφτηκε και μοίρασε υγειονομικό υλικό στους αστυνομικούς που ήταν σε υπηρεσία.

KENT728X100 1

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ Κωνσταντίνο, ο οποίος την ημέρα της επετείου για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, επισκέφτηκε και μοίρασε υγειονομικό υλικό στους συναδέλφους της Διμοιρίας Υποστηρίξεως Μαγνησίας, ενώ παράλληλα εξέφρασε τους προβληματισμούς και τις αγωνίες του για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων στους Αστυνομικούς μετά τα κρούσματα και την αντίδραση της Ένωσης μας, για το τρόπο που ελήφθησαν τα μέτρα τάξης για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Με αυτή του την απλή αλλά για εμάς πολύ σημαντική κίνηση, σε μια εποχή όπου ο θάνατος, η αρρώστια, ο ανθρώπινος πόνος και η ανέχεια γίνονται αντικείμενα μικροπολιτικης εκμετάλλευσης, ο κ. ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ έδειξε σε όλους ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ, ανεξάρτητα από το φύλο, το επάγγελμα, την εθνικότητα και τα πολιτικά πιστεύω του καθενός»

error: Content is protected !!