Ημέρα Παιδικού Βιβλίου: 3 παραμύθια αφηγούνται μέλη του ΠΟΚΕΛ – Δωρεάν ψηφιακό υλικό και στο διαδίκτυο

thumbnail Europe Dir ιδ Βιβλίο 2020 Φ 32 new
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct» και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, τους «Teachers 4 Europe» και το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας «Artfools», με αφορμή την Ημέρα Παιδικού Βιβλίου αναρτούν στο Διαδίκτυο και προσφέρουν υλικό, CD με 3 παραμύθια.

Λόγω πιθανού συνωστισμού (κορωνοϊός Covid-19) και για να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με την προσέλευση του κοινού στην είσοδο της Περιφέρειας, το ψηφιακό υλικό (δωρεάν cd) θα δίνεται από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct» και το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, από τις 10 Δεκεμβρίου (υπεύθυνη για το ΠΟΚΕΛ, η Ευδοκία Ποιμενίδου, κιν. 6974578900, e-mail: [email protected]).

Το CD με τα 3 παραμύθια θα αναρτηθεί και στο Διαδίκτυο, στη σελίδα του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct» Περιφέρειας Θεσσαλίας / Λάρισας και του ΠΟΚΕΛ, μέλη του οποίου αφηγούνται τα 3 παραμύθια. Η Ευδοκία Ποιμενίδου αφηγείται το παραμύθι «Ο καθρέφτης της αλήθειας», η Αναστασία Κιούση «Της αλεπούς το παλικάρι» και η Ελεάνα Καραγεώργου «Οι φύλακες της υγείας», όλα επιλεγμένα από βιβλία της Ευδοκίας Ποιμενίδου, αντιπρόεδρο του ΠΟΚΕΛ.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT 2
error: Content is protected !!