Δείτε βίντεο: Σάλος με σεξουαλική χειρονομία πιλότου της Φόρμουλα 1 σε μοντέλο

νικιταφ1
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το περιστατικό καταδίκασε η ομάδα του, Haas F1 – Δημόσια συγγνώμη ζήτησε  ο  21χρονος Ρώσος πίλοτος, ενώ η κοπέλα προσπάθησε να τον δικαιολογήσει

KEN 1

Σάλος προκλήθηκε με τον 21χρονο Ρώσο πιλότο της HaasΝικίτα Μαζέπιν, εξαιτίας βίντεο που διέρρευσε στα social media στο οποίο φαίνεται να αγγίζει το στήθος κοπέλας χωρίς τη θέλησή της.

Ο νεαρός πιλότος της Φορμουλα 1 που θα αγωνίζεται του χρόνου μαζί με τον Μικ Σουμάχερ, διακρίνεται να κάθεται στην μπροστινή θέση ενός αυτοκινήτου και να απλώνει το χέρι του θωπεύοντας το στήθος του μοντέλου απο τη Βενεζουέλα Alma del Caribe που βρίσκεται στο πίσω κάθισμα, την ώρα που η τιράντα από το φόρεμά της έχει χαλαρώσει.

Η κοπέλα δείχνει να προσβάλλεται και απομακρύνει το χέρι του 21χρονου από το στήθος της, όμως το κακό έχει γίνει. Το βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναγκάζοντας μέχρι και την ομάδα του να το καταδικάσει.

Haas F1 [email protected]·

TEAM STATEMENT: Haas F1 Team does not condone the behavior of Nikita Mazepin in the video recently posted on his social media. Additionally, the very fact that the video was posted on social media is also abhorrent to Haas F1 Team. (1/2)

Εν τω μεταξύ το story διαγράφηκε από την σελίδα του Ρώσου πιλότου, ο οποίος με τη σειρά του έκανε απολογητική δημοσίευση, στην οποία τονίζει ότι θα μάθει από το περιστατικό.

Εικόνα
αλμα33

Μετά το σάλο που προκλήθηκε το μοντέλο από τη Βενεζουέλα επιχείρησε να υποβαθμίσει το περιστατικό λέγοντας οτι με τον Νικίτα είναι φίλοι και ότι το έκανε για πλάκα, χωρίς να έχει σκοπό να την προσβάλει, ενω ζήτησε και η ιδια συγγνώμη που ανέβασε το βίντεο στο story του.

Ο Νικίτα Μαζέπιν, γιος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Ντμίτρι Μαζέπιν, εκ των μεγαλύτερων επενδυτών της Haas έχει απασχολεί ξανά τη δημοσιότητα για εξωαγωνιστικούς λόγους, όταν το 2016 είχε αποβληθεί από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Formula 3 καθώς είχε επιτεθεί στον Άγγλο πιλότο Κάλουμ Ίλοτ.

Πηγή

error: Content is protected !!