ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεπουλάνε τα sex shop στη Θεσσαλονίκη

2976842
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020, 16:59

Θεαματική αύξηση παρουσιάζουν οι πωλήσεις των sex shop στη Θεσσαλονίκη με κάποιους πελάτες να είναι τόσο ασυγκράτητοι που να θέλουν την ίδια μέρα τις παραγγελίες τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ON Time, κατά τη διάρκεια του lockdown οι online αγορές έχουν αυξηθεί σημαντικά, όμως τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που γίνεται με τα sex shop τα οποία κυριολεκτικά ξεπουλάνε.

Αυτό δήλωσε στο Seleo.gr, ο ιδιοκτήτης αλυσίδας στη Θεσσαλονίκη, Ραμόν Ντόκας, ο οποίος αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί αυτές τις μέρες στον συγκεκριμένο κλάδο επιχειρήσεων: «Όταν είσαι συνεχώς στο σπίτι δεν μένουν και πολλά να κάνεις. Ειδικά οι νέοι άνθρωποι θα επιχειρήσουν να ασχοληθούν με το σεξουαλικό κομμάτι, είτε είναι μόνοι είτε έχουν σύντροφο» τονίζοντας ότι και στην πρώτη καραντίνα οι πωλήσεις κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν πολλοί πελάτες που τηλεφωνούν πρωί για να παραγγείλουν κάτι που θέλουν και ζητούν την παράδοση έως το απόγευμα. «Νόμιμοι, παράνομοι, μόνοι, όλοι θέλουν να περάσουν καλά» είπε ο κ. Ντόκας που υπογράμμισε ότι «πάντα ο Δεκέμβριος ήταν μήνας καλών πωλήσεων λόγω της γιορτινής διάθεσης του κόσμου. Φέτος εν μέσω πανδημίας και εγκλεισμού ένα παραπάνω».

Πηγή: thecaller.gr


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020, 16:59

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!