ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Το σημείωμα που άφησε πίσω του ο 64χρονος Γιώργος Καλέργης

Στιγμιότυπο 2020 12 14 12.54.58 πμ
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Πρώτο θέμα στις συζητήσεις όλων των Βολιωτών είναι και σήμερα η αυτοκτονία του Γιώργου Καλέργη. Όπως αποκάλυψε χθες το TheNewspaper.gr ο 62χρονος επιχειρηματίας απαγχωνίστηκε μέσα στο κατάστημά του στο “Κολωνάκι του Βόλου”, στην οδό Κουμουνδούρου.

KENT728X100

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ιδιαίτερα ευαίσθητος επιχειρηματίας, πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα έγραψε ένα ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον έφτασαν σε αυτή την κατάσταση. Το σημείωμα βρέθηκε πάνω στο γραφείο του στον 1ο όροφο του cafe Novel, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης.

«Έχω αποτύχει στην προσωπική μου ζωή. Παντρεύτηκα δύο φορές. Έκανα τρία παιδιά. Τελικά κατέληξα και πάλι μόνος. Απέτυχα. Αγόρασα σκάφος και βούλιαξε. Πήρα εργοστάσιο και έκλεισε. Απέτυχα. Ότι και να έκανα επαγγελματικά δεν πήγε καλά», έγραψε.

Όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, αλλά και άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος, ο Γιώργος Καλέργης δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, και δεν ήταν αυτός ο λόγος που τον οδήγησε τόσο άδικα και πρόωρα στον θάνατο. Μάλιστα, χαρακτηρίζουν το τελευταίο του σημείωμα ως μία κατάθεση ψυχής, στο οποίο περιγράφει τα συναισθήματά του, τα παράπονά του και τις επιθυμίες του. Η μοναξιά που αισθανόταν ήταν εκείνη που φαίνεται οτι τον οδήγησε στον θάνατο.

Ο Γιώργος Καλέργης υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος στην τοπική κοινωνία, ενώ προσέφερε και στο Ορφανοτροφείο Βόλου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και με καλλιτεχνικές ανησυχίες, με μεγάλη αγάπη στο θέατρο και τις τέχνες.

Πριν τον πόλεμο της Συρίας, διατηρούσε εκεί εργοστάσιο παιδικών ενδυμάτων με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα, ενώ παλιότερα δρσατηριοποιήθηκε και στη βιομηχανική περιοχή του Βόλου.

O εκλιπών αφήνει πίσω του τα παιδιά του, την τέως σύζυγό του και τη σύντροφό του.

error: Content is protected !!